Miljana i Bebica zajedno napustili Elitu: Otkriveni svi detalji

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zbog Miljanine tužbe protiv njenog nekadašnjeg partnera Bebice, dvoje učesnika rijalitija "Elita" danas su morali da napuste imanje kako bi se javili na Sud u Rumi.

Miljana Kulić i Nenad Macanović danas su morali da izađu na određeno vreme iz rijalitija po osnovu tužbe koju je podnela Miljana protiv njega. Na njegovom profilu stoji:

- Poziv radi upoznavanja sa mogućnošću medijacije - okrivljeni Macanović Nenad. Pozivate se u svojstvu okrivljenog da pristupite po pozivu u Osnovnom sudu u Rumi dana 23.10.2024. godine u 11:30 časova, sudnica br. 2, po privatnoj tužbi priv. tužioca Miljane Kulić protiv okrivljenog Macanović Nenada, zbog kriv. dela uvreda iz čl. 170 st. 2 u vezi sr. I čl. 61 K3 RS - stoji u dokumentu objavljenom na Macanovićevom  profilu.

Miljana Kulić Foto: Kobra

Dvoje učesnika je napustilo imanje u ranim jutarnjim satima i to u pratnji policije. Oni su se uputili ka Osnovnom sudu u Rumi, a biće vraćeni u rijaliti nakon završenog procesa.

Prema navodima portala "Srbija danas" Miljana je podnela tužbu protiv Macanovića, poznatog kao Bebica, zbog kršenja ugovora o zajedničkom poslovanju. Tužba je dočekana sa velikim iznenađenjem budući da su Nenad i Miljana nekada bili u vezi i poslovno su sarađivali.

Nenad Macanović Bebica Foto: Nikola Tomić

Javnost još uvek nema uvid u detalje tužbe ali je sigurno da će novonastala situacija zahtevati da se Nenad angažuje i bavi time nakon rijaliti šoua.

Detalji tužbe još uvek nisu javno otkriveni, ali je jasno da će ova situacija zahtevati Nenadovu pažnju i angažovanje van rijaliti šoua "Elita 8".

(Telegraf.rs)

Video: Nova blamaža Miljane Kulić: Uvija se uz plejbek, krišti, ljudi je šokirano gledaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    23. oktobar 2024 | 16:27

    Rudarenje litijuma je mačji kašalj za ono šta nam radi Željko Mitrović na nacionalnoj frekvenciji. To truje celu zemlju a ne jedan region. Čak su i posledice mnogo gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA