Oglasio se drug Kristijana Golubovića o njegovom bekstvu sa Farme: "Ako nastave ovako da se ponašaju..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

U rijalitiju "Farma", Kristijan Golubović i Jelena Golubović, iako nisu u srodstvu, postali su glavni akteri zahvaljujući impulsivnim reakcijama i spletkama.

Među onima koji vode glavnu reč u rijalitija su upravo Kristijan i Jelena, svako na svoj način.

- Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju i ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu - kroz osmeh je rekao Kristijanov drug koji smatra da će Golubović da poludi u jednom trenutku.

- Kristijan je dosta toga uspeo da kanališe kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Prvo, svi su mnogo mlađi od njega i nema on tu dobru konekciju sa bilo kim od njih, a drugo ovo nije rijaliti u kojem imaš sve uslove, mora da se radi. Mislim da će ga to izludeti potpuno, to što niko ne čisti i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor - rekao je Kristijanov drug i dodao:

- Kakav god da je Kristijan, a svi znamo šta je sve radio i mnoge njegove postupke ne opravdavam ali kada je higijena u pitanju, to je perfekcionista. Zato mislim da će on, ako ovako nastave da se ponašaju tamo i ništa ne rade, pobeći.

Sličnog mišljenja je i Jelenina prijateljica.

- Vidim da Kristijanu smeta nehigijena, Jelena sa tim nema problem - rekla je kroz osmeh i dodala:

- Jelenu vidim da više nervira to što nema sa kim da se svađa jer su to sve klinci, koji ne mogu da joj pariraju. Znaju da će ih ona pobediti u tom verbalnom nadmetanju, neki je se boje, a mnogi je izbegavaju. Verujem da ona čeka da uđe neko ko će je zainteresovati pa da krene u napad. Ona i Kristijan se slažu jer su već bili u rijalitiju, i dobro je da ne krenu jedno na drugo. Toga se jedino bojim. Ona nema kočnicu kada treba da stane i šta da kaže, može da ga isprovocira a on, svi znamo, ume da izgubi kontrolu.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati prošetali crvenim tepihom, a tu je i jugić: Premijera filma "Prva klasa - pun gas"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA