Prvo oglašavanje oca Anđele Đuričić: "On je stariji momak", a prokomentarisao i ćerkino muvanje sa Gastozom

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Veliša Đuričić, otac Anđele Đuričić, oglasio se prvi put otkako je ona postala učesnica "Elite 8" i bez dlake na jeziku dao svoj sud o udarnoj temi - njenom odnosu s Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Veliša je ogovorio da li je zadovoljan ćerkinim dosadašnjim učešćem u aktuelnoj sezoni "Elite"..

- Iskreno da vam kažem, nisam nešto puno gledao, ali verujem da je sa Anđelom sve okej, da je sve kako treba. Ipak je to neki zatvoreni prostor, drugačija je priča, sve je tamo drugačije. Trebalo bi ove godine da bude okej. Imala je grešku koju je imala, ali mislim da će sada biti sasvim kako treba - priča Veliša.

Prokomentarisao je i svoj i odnos ostalih članova porodice sa Anđelom, budući da se i danas spekuliše o tome nakon skandala koji je obeležio njeno učešće u "Zadruzi 6", ali i turbulencijama koje su usledile nakon toga. Anđela tvrdi da je sada, posle turbulentnog perioda, u savršenom odnosu sa roditeljima, što potvrđuje i njen otac.

- Mi smo u odličnim odnosima! Pa, mi smo familija, ne daj Bože da je bilo šta napravila, ja bih je podržao, a kamoli to. Ma, bezvezna priča. Mi smo porodica, mi ne ostavljamo jedni druge. Pa, da je napravila ne znam ni ja šta, ja bih stao iza nje - ljubazno objašnjava Veliša.

Nedeljama unazad Nenad Marinković Gastoz daje sve od sebe da osvoji Anđelino srce, a evo kako Veliša gleda na to.

- Ništa, bezveze, nema tu šta. Prazna priča, nema tu ništa. Ne mislim da se on Anđeli dopada, ma kakvi! Nije on za nju, realno gledajući - kaže Veliša, a na pitanje kako bi reagovao kada bi njih dvoje hipotetički ušli u emotivnu vezu, kaže:

- U svakom slučaju bih podržao svoje dete, ali sve je to na njoj. Ja mislim da tu nema ničega. To je samo slika zatvorenog prostora, neka igra između njih.

Ne dopadaju mu se sukobi koje sa njegovom ćerkom ima Nenad Aleksić Ša.

- Ša je već stariji momak, ne uklapa se možda to sve u njegovu priču. Trebalo bi malo da popusti, ali šta ćeš, sve se dešava u životu - rekao je otac Anđele Đuričić za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA