"Mića nije znao ni da mu se ćerka udala": Jedan komentar sa mreža bacio sve u rebus, svi su iznenađeni

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prethodnih dana medije je obišla vest da je Lepi Mića postao deda.

Ćerka takmičara iz "Zadruge 8 Elite" Sara mu je podarila unuku kojoj je dala ime Iris. Lepi Mića neretko pominje ćerku Saru koja je njegov ponos. Iako javnost malo toga zna o njegovoj ćerki koja ne voli da se eksponira, Sara je izuzetno skromna i uspešna i radi u Gugulu. Ona je sada svog oca učinila još srećnijim kada mu je podarila unuku.

Lepi Mića je dugi niz godina u rijalitiju, a sada je osvanuo jedan komentar na društvenoj mreži Fejsbuk, a tiče se zadrugara i njegove ćerke.

Lepi Mića Foto: Youtube/Zadruga

- Mića nije znao ni da mu se kćerka udala, a sad je dobio i unuku. Čovek ne zna šta ga je snašlo - glasio je komentar jednog fana Elite.

Lepi Mića je vest o unuci dočekao u rijalitiju. Veliki šef poslao je bitno pismo na adresu Bele kuće u kojoj je saopštio divne vesti rijaliti učesniku koji je skočio od sreće.

- Ukućani želimo sa vama da podelimo lepu vest. Lepi Mića je postao deda. Sara je rodila prelepu devojčicu Iris, želimo da čestitamo dedi i da mu poželimo svu sreću u budućoj ulozi -glasilo je pismo. Takmičar Elite tada nije krio radost pa je sa svojim kolegama proslavio lep događaj u porodici. On je saznavši za vest skočio od sreće, a cimeri su mu odmah prilazili kako bi mu čestitali.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Lepi MIća prevario sve redom: Rekao je da neće više u rijaliti, kad ono....

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    17. oktobar 2024 | 18:36

    Ahahaaaaaa mico nezna ni zenu da imama kad nikad nije kuci 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA