Miljana Kulić prekinula trudnoću! Zadrugarka donela tešku odluku, a ovo su detalji

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Rijaliti učesnica Miljana Kulić, donela je tešku odluku o prekidu trudnoće.

Nakon što je nedavno saznala da je ponovo trudna i da čeka dete sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana se našla pred emotivnim dilemama. Iako je u početku želela da zadrži trudnoću, njena majka Marija, različita mišljenja lekara, kao i Zolina neodlučnost, uticali su na njenu konačnu odluku.

Jutros je Miljana napustila "Elitu" i otišla u ginekološko-akušersku kliniku, gde je obavila potrebne preglede pre nego što je donela ovu tešku odluku.

Ovo je, nažalost, već četvrti put da Kulićeva prekida trudnoću, što dodatno naglašava težinu i emotivnu bol s kojom se suočava.

Podsetimo, Miljana je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" plakala i govorila da ne zna šta da radi.

- Ja sam otišla u Narodni front, oni su mi rekli da prekinem trudnoću, ja sam rekla ne. Mama se rasplakala i rekla mi je da ne zna šta da mi kaže i da se posavetujem sa Lepim Mićom. Ja sam posle išla u savetovalište za trudnice, doktorka koja radi 55 godina rekla mi je da nije visokorizična trudnoća. Svi mi kažu da mogu da rodim, ali niko neće da mi odobri. Ja sutra zvanično idem, ali nisam spremna da odem, nešto me ne vuče da odem, imam loš osećaj. Nemam apsolutno ničiju podršku, nisam nesposobna žena, ja sam normalna. Meni nije dobro stvarno, ne osećam se dobro. Meni je Zola rekao da prekinem trudnoću i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim - rekla je Miljana noćas u "Eliti".

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Video: Stoja pokrenula novi biznis, želi da se povuče sa estrade! Pomenula i kolege: "Breskvicu slušam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA