"Tresem se kod kuće" Marija Kulić besna nakon što je Miljana povukla tužbu: "Ne zna šta radi!"

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Marija Kulić se oglasila nakon što je Miljana povukla tužbu protiv Borislava Terzića Terze.

Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić kiptila je od besa i ne krije revolt što je njena ćerka donela ovu odluku. Naime Miljana i Terza su danas izašli iz rijalitija kako bi se javili sudu, a kako prenosi Blic, Miljana se odlučila na taj potez zato jer joj žao Terze, budući da će on uskoro postati otac.

- Kada joj je pretio Miljana je hitno zvala advokate, pretila tužbom, ja sam angažovala njih, a ona je sada povukla sve. Ne zna šta radi, uopšte ne želim da gubim živce pored nje, ja se kući tresem i iznerviram inače kad se tako nešto dešava i kad joj prete u rijalitiju, a sad sam rekla neka je vuku i šutiraju mene to ne zanima, što se mene tiče obezbeđenje ne mora ni da ulazi. Da ja idem u Rumu da tražim advokate, da jedva čekam suđenje da Terza odgovara, ona povuče. Svakim danom sve više dokazuje da ne zna šta radi- kaže ona.

Marija Kulić Foto: Prinskrin/Pink

Marija dodaje da joj je ćerka na pregledu priznala kako ne želi da tuži Terzu, uprkos tome što ju je ona odvraćala od toga, dok rijaliti učesnica smatra da to sada nije potrebno budući da će on uskoro postati otac.

Javnost je upućena u ponašanje Terze, koje su mnogi osudili, budući da je u Zadruzi 8-Elita prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa zadrugarkom Sofijom Janićijević, što je prokomentarisala i Marija Kulić.

- Katastrofa šta je uradio Milici, ja sam se prva zgrozila kad su svi hvalili da je trudna. Ja sam videla i kod nje i kod njega nelagodnost, oni su plakali od tuge i muk, ali da bu ljudima zamazali oči. Onda su rekli da su presrećni, kad je nešto lažno vrlo kratko traje. Ona je isto bez mozga - rekla je Marija.

Marija Kulić, Miljan Kulić Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Miljanina majka se osvrnula i na njenu trudnoću koju je zadrugarka odlučila da prekine.

- Donela je odluku da prekine trudnoću, njoj je D dimer visok, vodili smo je kod hematologa. Trudnoća ugrožava njen život, više nego bebin. Doktorka joj je rekla da ne sme da prekine trudnoću dok ne primi određen lek - zaključila je Marija razgovor.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA