"Život joj je ugrožen" Marija otkrila vesti o stanju Miljane Kulić: "Trudnoća je pod visokim rizikom"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Miljana Kulić danas je izvedena iz "Elite" kako bi došla na lekarski pregled, a njena majka Marija hitno je stigla u bolnicu kako bi je podržala.

Marija je otkrila u kakvom je stanju Miljana.

- Njena je odluka, a sama će da odluči šta će uraditi. Sada smo na pregledu - rekla je, pa dodala:

- Razgovarala je sa lekarima, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom. Mislim da neće održati trudnoću, i njen život je ugrožen zbog svih operacija koje je imala. Nakon pregleda se vraća u rijaliti.

Marija je takođe otkrila da se ni ona ne oseća dobro.

- Kako mogu da budem okej pored svega što se dešava? Nije joj bila potrebna ova trudnoća, ali ona ne razmišlja - rekla je Marija za Alo.

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Mićanović otkrila gde ulaže zaradu i istinu o vezi sa MC Stojanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥳

    8. oktobar 2024 | 14:39

    Svake sezone ista priča, trudna Miljana, kriv je onaj ko ju je..., nikako mama Marija koja bi trebalo da brine o bolesnom detetu. Mama voli medije, priču širi dalje, njoj je najteže, jedva živi, šira no duža. Povedi dete kući ženo, ne prodaj je više za pare. Stvarno će jednoga dana, da nastrada tamo, zbog tvoje pohlepe.

  • Lutkica

    8. oktobar 2024 | 14:51

    Da neko ,,ne daj Boze,,premine iz porodice Kulic,to bi bilo kao da,i isto kao Josip Broz ...,ko zna bili prodavnice radile,sve bi stalo i trava rasti,psi nebi lajali,kokoske nebi nosile,krave bi ostale nemuzene,i ptice bi prestale da lete to bi bilo ...

  • Rv

    8. oktobar 2024 | 15:04

    Ama zeno marija gospodjo majko kako god bilo zasto ti ne vodis racuna o miljani uzmi sredstvo protiv zanosaja,miljana nemoze bez seka ne uzima zastitu i normalno da ostane u drugom stanju i sad kuku lele ,,,i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA