"Žena je bolesni narcis": Posle svađe Ene i Ahmićke, oglasila se Anelina majka i osula paljbu

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan od događaja koji je obeležio prethodnu noć bio je sukob Aneli Ahmić i nove učesnice ''Elite 8'', Ene Čolić, koja je ujedno i bivša devojka Mateje Matijevića.

Naime, otkad je ušla, Čolićeva je istakla da nema najbolje mišljenje o Ahmićevoj, a sinoć joj je konačno sasula sve uvrede u lice.

Stoga, oglasila se Anelina majka, Jasna, te osula drvlje i kamenje po Eni.

Aneli Ahmić, Jasna, majka Foto: prinskrin7inastagram

- Ona narcisoidna i bolesna žena. Sinoć nisu obratili pažnju kad joj Aneli rekla iznosiš o meni laži, a ona na to kaže izneće tebe odavde. Mamu joj j*bem, bolesno smeće, šta se ova žena zaigrala da sve pljuje? Šta hoće sa Mimom, Mimi se samo kroz zadatak karma n*jebala matere. Sigurno nije normalna, prvo veza sa Matejom, pa na kraju povremene kr*s kombinacije, pa baba Vanga prognozirala da će za dve godine biti zajedno. U međuvremenu, sa raznim prijateljima kr*sanje i to bez telefona, ona kao fura natural život, valjda dimnim signalima šalje poruke. Pokušava biti zvezda, kao gde god dođe celi svet gleda u nju i njenu energiju. Žena bolesni narcis, zajahala na učesnike, da pokaze da ona najbolja - poručila je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA