Maja Nikolić odustala od Farme? Šok na samom početku rijalitija, Kristijan Golubović saopštio: "Čuo sam da..."

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rijaliti igrač, Kristijan Golubović, večeras će se na specijalan način useliti na imanje "Farme". Pred našim kamerama ekskluzivno je otkrio:

- Ulazim čudesno. Moja vozila, moje rakete su posebne! - najavio je Golubović.

U izjavi se osvrnuo na pevačicu Maju Nikolić, za koju se priča da je odustala od rijalitija upravo zbog njega.

- Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala. Iskreno, ja bih to obožavao jer sam sada totalno drugačiji, a i ona je žena. Kaže Kristijan je nasilnik, nas je Miljana Kulić ubila štiklama, mikrofonima, krvi koliko hoćeš i ona nije nasilnik jer je poremećena i mi moramo da je shvatimo kao poremećenu osobu. A od mene nervoznog kao očekuju da ubijem obezbeđenje i učesnike, žao mi je, to je fejk priča. Ja kad dođem do crvene zone, zaustavim se - rekao je Kristijan Golubović, pa dodao:

- Ne verujem iskreno, ona bi me svakako provocirala. Maja je takva, energična, voleo bih da ona uđe. Volim takvu vrstu, čak i Jelenu Golubović. Ona može da vam kljuca kao detlić dok ne napravi rupu u mozgu, a Maja je eksplozivna. Čim je dirnete u temu, ona voli da udari tiganjem. Volim takav temperament - priznao je rijaliti igrač.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubović stiže na Farmu, raširio ruke kao kralj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA