Šok detalji života zadrugara koji je promenio ime: Družio se sa ubicom, živi sa roditeljima, a bavi se...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Bodibilder i fitnes instruktor, kog je javnost upoznala kao dečka Sanje Vučić, a potom i tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", Nikola Đorđević, promenio je ime, sada je Viktor.

Posle duge veze sa Sanjom, koju je raskinuo krajem 2020. godine, Đorđević je bio u kratkoj romansi sa pobednicom "Zadruge" Aleksandrom Nikolić, a potom su ga spajali i sa Viktorijom Mitrović, za koju je istakao da su samo prijatelji.

Đorđević je pozvan u sud kao svedok, kako bi dao iskaz, jer je bio blizak prijatelj ubice iz Mladenovca, Uroša Blažića.

Bivši zadrugar je govorio je o svom druženju sa Blažićem, oružju, kao i o grupama na aplikaciji "WhatsApp" i porukama koje je sa Blažićem razmenjivao neposredno pre ubistva.

Blažića je upoznao u Herceg Novom na letovanju 2022. godine, a za Uroša je rekao da je "smatrao da je bio momak na mestu, radan, vredan i bez poroka".

- Živim u Beogradu, sa roditeljima, sestrom i sestrinim momkom. Trenutno sam nezaposlen. Napomenuo bih da sam ime Nikola tokom ove godine promenio u Viktor, tako da se sada zovem Viktor Đorđević. Nisam imao neki posban razlog da promenim ime, tako sam jednostavno odlučio, više mi se sviđa ime Viktor - prvo je što je Đorđević rekao na saslušanju u tužilaštvu još 20. juna prošle godine.

Pre modelinga i bodibildinga bavio se raznim poslovima, kako bi zaradio za život.

- Što se tiče poslova, prvo sam radio u šanku. Kao šanker nisam znao gde udaram. Drugar i ja smo preprodavali automobile, otvorili smo sajt. Ljudi u problemu ih doteraju kod nas, mi ih onda na priču slomimo i on ga on proda za sitne pare. Ne sređujem ga, odmah ga prodam dalje. Bilo je i kada smo gubili, nismo neke mogli sve da prodamo. Radio sam i kao obezbeđenje, a posle kao konobar. Ajncer nisam znao da držim - pričao je Đoršević ranije, pred kamerama rijalitija.

Neko vreme družio se i čuvao je kontroverznu transrodnu pevačicu Elektru Elit.

Bivši zadrugar istakao je i to da je čuvao brojne uticajne ljude iz javnog sveta i da se ne plaši nikome da stane na put.

Jedan dan čuvanja navodno je naplaćivao minimalno 100 evra, zavisno od toga koliko sati radi i da li je dnevni ili noćni posao. Čuvao je jednu zvezdu za 250 evra, a prosek njegove zarade bio je oko 3.000 evra mesečno.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši zadrugar i bodibilder Nikola Đorđević se snimio kako trenira u teretani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    26. septembar 2024 | 15:23

    Sta sto je nabildovan pa odmah telohranitelj 😂 svaki kikbokser bi ga resio.....

  • Marko

    26. septembar 2024 | 15:01

    Težak probisvet!

  • Blok

    26. septembar 2024 | 16:34

    Čuj, zarađuje 3000€ a živi u hotelu mama sa sestrom i njenim dečkom. Hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA