Miljana Kulić hoće da abortira! Prolila reku suza na rođendan, spomenula i Zolu: "To je klošar"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Miljana Kulić danas, 25. septembra slavi rođendan, ali umesto da se raduje ona je tužna, a suze nije mogla da sakrije.

Ona je očekivala da će joj stići čestitka od Lazara Čolića Zole, a kako se to nije desilo, svima je jasno stavila do znanja da želi što pre da prekine trudnoću.

- Hoću da idem na kiretažu čim svane... - ponavljala je Miljana, a o tome je pričala i nešto ranije u 'Radio amneziji', koju su vodili Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez.

- Miljana šta se desilo sa Marijom? - upitao je Munjez.

- Pričale smo i uvek dođe na njeno. U pravu je bila, ja sam pila neke tablete za spavanje i taj ozapin sam našla kod komšinice jedno veče. Ne želim da se beba rodi u petom, šestom mesecu ili da dete ne preživi, stvarno nisam spremna za taj korak. Nova sezona Miljana budala. To je klošar koji uništava živote ljudi, sad je ponovo uništio moj - rekla je Miljana.

- Da sada uđe kako bi reagovala? - upitao je Munjez.

- Nikako ne bih bila tu, ne mogu očima da ga gledam jednostavno je. Nisam znala da je toliko loš čovek, rekao mi je da nije spreman da postane otac i da poslušam majku. Sve mi je jasno, video je da se stresiram zbog njega, a nije poslao nijedan cvet. Zato i nisam srećna u životu, ne idem dalje nego gledam uzvek iza - rekla je Miljana.

- Trebaš da gledaš sebe - rekao je Terza.

- Ja nastavljam život dalje mene više on ne zanima - rekla je Miljana.

- Da li ti je neko simpatičan u ovoj sezoni? - upitao je Munjez.

- Ima dosta interesantnih momaka u ovoj sezoni. Sviđa mi se Uroš Stanić, Đole Kralj... Šalim se. Ne mogu o svojim emocijama da pričam, imam 31 godinu - rekla je u šaljivom tonu.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović na premijeri filma Megdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA