Drama pred početak "Farme", novom takmičaru pozlilo pred ulazak: Evo šta se desilo na sistematskom pregledu

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti "Farma 8" počinje sa emitovanjem u petak, 27. septembra, u 20 časova, kada će se novi takmičari useliti na dobro poznato imanje u Šimanovcima.

Budućim farmerima danas je organizovan sistematski pregled, koji je obavezan za sve učesnike.

Tamo smo zatekli i Božu Džonsa, koji je nedavno bio deo "Elite".

Boži je u jednom trenutku pozlilo, pa je seo na klupu ispred klinike. Držao se za glavu, pa umivao i pio vodu.

Podsetimo, ekipa Telegrafa Božu je uslikala 30. avgusta, kada je posetio zgradu Pink televizije na Dedinju, kako bi pregovarao o uslovima za rijaliti.

Boža je na potpisivanje ugovora i snimanje profila za novu sezonu došao obučen u majicu sa natpisom, a potom je skinuo i sve vreme bio do pola go.

Na snimanju profila pojavili su se i transrodna Kiki Nikolić, Nikola Lakić, kao i neka potpuno nova lica - Ognjen Ravić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić.

Za sada je potvrđeno i toda će u "Farmu 8" ući Kristijan Golubović, koji će imati specijalan zadatak, kao i pevačica Maja Nikolić.

- Zašto sam prihvatila da uđem na "Farmu 8"? Zato što je Željko rekao da će me jedinu spustiti helikopterom i da će leteti sa mnom. Ući ću kao diva. Nikada nisam pobedila ni u jednom rijalitiju, znači skromna sam. Imam pravo da uđem kao pobednik - rekla je Maja Nikolić.

Na

Video: Šuška se da je pred sam ulazak u Elitu imao nešto sa Urošem, evo šta Boža kaže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA