Mensur opleo po zadrugarima, a naročito je potkačio Ša: Neartikulisani govornici, u agoniji ste...

 
 ≫ 
  • 3

- Ustanete, hoćete da kažete sve i da pričate o svemu, a ne kažete ništa i nemate o čemu, gorite samo od želje da kažete nešto ne bi li delovao da ste pametni, elokventni i tako dalje - napisao je Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić Mensur Ajdarpašić Foto: Marko Jovanović

Bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić je u poslednje vreme često dovođen u vezu sa Tarom Simov, a sada se oglasio povodom svega, a pogotovo su ga razljutile reči Nenada Aleksića Ša.

- Zadnji put da pišem. Dragi preljubnici i svi učesnici... Da li vam je život rekao da ste vi odgovorini za njega sami? "Produktivci" iskusni biznismeni! Nije valjda da vam se omaklo tako lako. Posle krivite sve umesto da žalite što imate samo praznu glavu. E, pa stvarno. Ustanete, hoćete da kažete sve i da pričate o svemu, a ne kažete ništa i nemate o čemu, gorite samo od želje da kažete nešto ne bi li delovao da ste pametni, elokventni i tako dalje - pisao je Mensur na svom Instagram profilu, pa nastavio:

- Iako na trenutak interesantni, ali pak nakon par sekundi neartikulisani i konfuzni govornici bez konkretnog cilja, poente, zagonetnošću, jako monotoni i tipični, obični, sa prekidima u izlaganjima zbog neartikulacije u govoru, u agoniji ste. Da kažete nešto pametno, sa jako površnim i primitivnim nivoom izlaganja, govora, izgovarate mnogo gluposti i kažete sve o sebi - rekao je Mensur.

Podsetimo, prošle noći je u Zadruzi desio emotivni lom Nenada Aleksića Ša. Naime, on je priznao da, dok je gledao svoje uspomene, najviše ga je pogodilo to što je video svoju bivšu suprugu posle 10 meseci, a tom prilikom je prokomentarisao i Mensura Ajdarpašića i Taru Simov i čuvenu rečenicu "Samo nek' se plaća". Ša je rekao da "Mensura boli uvo" ali da od Tare to nije zaslužio i da nije neko kome se treba smejati.

Inače, Mensur je pre nekoliko dana završio u provodu sa Tarom Simov, a tada je Tarin bivši dečko, Nenad Aleksić Ša, saznao za njihovo druženje.

Tim povodom Ajdarpašić se oglasio za medije i misterioznim odgovorom podgrejao je sumnje.

- Osećaju moju moć u odsustvu. Treba ih pitati "Kako se osećate kada čujete ime Mensur?" Čak ni prema meni nisu ravnodušni, svaka vrsta emocije je za pohvalu - rekao je Mensur za Pink i prokomentarisao Nenadovu reakciju na pomen njegovog i Tarinog imena:

- Osetljiva tema, ne bih o tome - rekao je Mensur kroz ironičan osmeh.

Video: Ša raskinuo sa Tarom zbog njenog bivšeg dečka

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸

    1. jul 2021 | 17:39

    Ima on i u CG po mnogo čemu da udara, neka ide tamo da isteruje pravdu. Ima Srbija pametnijih od njega.

  • BG011

    1. jul 2021 | 19:18

    Mensure prijatelju vrati se tamo odakle si i došao,ostavi ovu gospodu da uziva jer bez tebe nam je mnogo lakše,mi imamo mnogo smradova tako da nam ti nisi potreban !!!

  • Jasna

    1. jul 2021 | 18:10

    On ovo napisao nije, previse je,,pametan,, za ovako nesto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA