Kristijan "ludovao" uz hevi metal, engleski mu nije jača strana, a priča iz prošlosti je hit!

 
 
  • 2

Ako niste znali, Kristijan je osamdesetih bio hevi metalac

Kristijan Golubović Printskrin: TV Pink

Kristijan Golubović iznenadio je mnoge svojom rekcijom kada je u Zadruzi pušten hit "Number of the best", hevi metal benda "Iron Miden".

Naime, Kristijan je zadrugarima otkrio da je zapravo ljubitelj hevi metala, pa je uz pesmu mahao glavom, pevao, doduše ne baš na tako razumljivom engleskom jeziku, a nije uspeo da ispravno izgovori ni naziv benda...

Golubović je ispričao i jendu od svojih priča iz prošlosti, a zbog svega, Kristijanov snimak se masono šeruje i postao je apsolutni hit na društvenim mrežama, pa ga svi komentarišu.

- Pustiću kosu do pola leđa... Znaš li šta je ovo bilo osamdeseti? Trideset pankera na sto metalaca, šibamo se kod Novog groblja... Kaiševima, lancima, batinanje... Ja? Hevi metalac, kosa do pola leđa! - rekao je Kristijan.

"Ima nade za svetksi hevi metal, spasiće ga Kiki", "Kristijan metalac, to nisam znao", "Kakav trzaj glavom, a o engleskom tek da ne pričam", "Ovo je pravi Kristijan!", "Ovaj čovek je smešan", "Kristijan još samo da kaže da je bio mrtav i oživeo, ostalo smo čuli u Zadruzi", neki su od komentara.

Video: Kristijan nasrnuo na dečka iz obezbeđenja, javno mu pretio i zakleo se u dete: Skandal u Zadruzi!

(Telegraf.rs)

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA