Zorani Hrvati zabranili da peva u Puli, a ona odgovorila s dve brutalne pesme (Love&Live) (NOVO) (2023)

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Po principu "e, sad gledajte šta se zabranili" Zorana Mićanović (17) je, samo uz klavir "oduvala" Indirinu "Poželela" i "Bogatu sirotinju" Aleksandre Prijović

Zorana Mićanović (17), sjajna mlada pevačica izazvala je veliku pažnju u Zvezdama Granda, kada je već sa nepunih 16 godina "pomerila publiku i stasom i glasom". Iako je završila u polufinalu, Zorana je nakon ovog serijala ozbiljno "prešišala" brojne finaliste, ali i mnoge starije kolege, jer svaki njen nastup, ali i svaki snimak prati publika na celom Balkanu.

Grandova pulenka pre nekoliko dana, već je stigla i da bude "zabranjena u Hrvatskoj", jer je gradonačelnik Pule otkazao njen i koncert njenih starijih kolega (Ane Bekute, Kebe...), a, iako mlada Zorana je na ovu zabranu odgovorila prilično diplomatski izjavom, ali i poprilično brutalno - PESMAMA... i to kakvim.

Po principu "e, sad gledajte šta se zabranili", ušla je Love&Live studio Telegraf music i oduvala 4 hita, na svoj način... uživo, akustično, samo uz klavirsku pratnju svog kolege Miloša Jovanjike.

Danas poslušajte dve pesme - Indirinu "Poželela" i "Bogatu sirotinju" Aleksandre Prijović, koju su napisala dva jednako maestralna autora - Peđa Medenica i Dragan Brajović Braja.

Uživajte!

Poslušajte i ostale hitove izvedene u našem studiju, zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i u 2022. očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • H I T N O

    28. februar 2023 | 19:31

    treba zabraniti rad mnogim tekstopiscima i izvodjacima. estrada je cirkus ...

  • milan

    28. februar 2023 | 21:27

    Vec se pokajao gradonacelnik, sece vene…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA