Zorja pokidala staru srpsku pesmu, koju mnogi smatraju i crnogorskom himnom - Još ne sviće rujna (Love&Live)

 
 
 ≫ 
  • 3

Ovu pesmu mnogi pogrešno smatraju crnogorskom, a pravu istinu o njoj, kao i Zorjinu fenomenalnu izvedbu u Love&Live studiju možete čuti, videti i pročitati samo na Telegrafu

Pre manje od godinu dana bila je tek jedna od bezbroj talentovanih devojaka željnih ostvarenja svog muzičkog sna. Danas Zorja Pajić živi svoj san i to poprilično uspešno. Iako nije odnela pobedu u Zvezdama Granda, ona jeste jedna od pobednica, jer se upečatljivošću svog vokala i scenskih nastupa izdvojila od bezbroj drugih sa ovih muzički pretalentovanih prostora.

Nakon što je u Love&Live studiju Telegraf musica zapevala Usnijinu pesmu "Živote moj", hit koji je "oduvala" i u muzičkom takmičenju, a potom i megahit "Zitti E Buoni" grupe Maneskin, Zorji Pajić mogli ste da aplaudirate i zbog toga kako peva Čoline pesme,  kao i jednu od najlepših starih srpskih tradicionala - "Udade se jagodo".

Danas uživajte u još jednom starom srpskom tradicionalu, koji mnogi smatraju nezvaničnom crnogorskom himnom - "Još ne sviće rujna zora".

Na Telegrafu možete pročitati i pravu istinu o nastanku pesme "Još ne sviće rujna zora" , koja je komponovana još početkom 19. veka, u malom vojvođanskom selu.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ancy

    13. maj 2022 | 12:18

    Imate te li vi išta vaše ili morate da otimate crnogorsko?! Znam da je teško reći djeci da ste uvijek bili robovi dok je Crna Gora bila slobodna država ali ste ipak pretjerali!

  • Duska

    13. maj 2022 | 13:46

    Jos ne svice rujna zora- najbolje peva Nebojsa Kunic, 7 Mladih.

  • Siki

    9. jun 2022 | 11:43

    😪😥😢🤭😔😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA