Sergej Pajić kida kako peva: Poslušajte njegovu novu Uspavanku, ali uživo (Love&Live)

 
 
 ≫ 
  • 1

Sergej Pajić je počeo da nas očarava kao Pinkova zvezdica, da bi vrlo brzo postao muzička zvezdetina... U našem studiju je to i dokazao, otpevavši čak 3 pesme uživo

Počeo je da nas očarava još kao detence, kada je u Pinkovim zvezdicama najavio veliku muzičku karijeru... Nastavio je kao tinejdžer i postao megazvezda društvenih mreža, čija se popularnost na TikToku, Instagramu, Facebooku meri u milionima. Sergej Pajić sada podiže "igricu" za još jedan nivo više, dokazujući koliko je dobar i uživo, u akustičnim verzijama, i to baš na mestu gde samo muzika, ljubav i akustika i stanuju - u Love&Live studiju Telegraf musica.

U pratnji svog oca Aleksandra Pajića na gitari, Sergej je otpevao 3 pesme - svoju "Uspavanku" (koju puštamo danas), kao i dva stara dobra hita - "Kad mi dođeš ti" (Oliver Dragojević) i "Pokloniću joj nebo" (stari hit grupe Vampiri).

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Evo kako je izgledalo snimanje i druženje s Sergejem u Love&Live studiju:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA