Poznati tiktoker ubio suprugu Anu: Pucao joj u glavu, usmrtio je na mestu

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Poznatom TikTokeru Aliju Abulabanu, sudi se za ubistvo supruge Ane.

Pre nego što je postao poznat na društvenim mrežama, Ali je služio u američkom vazduhoplovstvu i bio je stacioniran u Japanu. Tamo je upoznao svoju suprugu Anu, koja je sa Filipina, ubrzo su počeli da se zabavljaju.

Abulaban je otpušten iz vojske nakon što se navodno potukao sa jednim od prijatelja, a par se preselio u Virdžiniju gde je bila smeštena njegova porodica. Venčali su se 2017. godine i dobili ćerku.

Sledeće godine, Abulaban je počeo da pravi video zapise na TikToku pod imenom "JinnKid". Snimao je komične videe koji su privukli pažnju ljudi.

Njegov najgledaniji video je njegova verzija izmišljenog lika Tonija Montane iz filma "Scarface" iz 1983. godine.

Imao je više od 940.000 pratilaca i Ana bi se često pojavljivala u njegovim snimcima.

Postali su poznati TikTokeri i par se preselio u San Dijego kako bi Abulaban mogao da iskoristi scenu društvenih medija u Kaliforniji i da poveća svoju slavu. Smestili su se u luksuzni stan na 35. spratu. Svojom lepotom i modernim izgledom, Ana je takođe počela da dobija pratioce, a fanovi su ubrzo krenuli da komentarišu njihovu vezu, tačnije, sumnjali su da nešto nije u redu.

Abulaban je bio zavistan od kokaina i čak je viđen kako uzima drogu tokom prenosa uživo na svom kanalu. Takođe bi otvoreno kritikovao svoju ženu i optuživao je da je neverna.

Kako britanski mediji prenose, Ana je navodno ostajala u braku jer je bila zabrinuta da će izgubiti ćerku zbog Abulabana i da će se morati da se vrati na Filipine bez nje ako se razvedu, zbog gubitka njene vize.

Ona je bez obzira na sve ubrzo podnela policijski izveštaj optužujući supruga za nasilje u porodici i rekla mu da je njihov brak završen.

Dana 18. oktobra 2021. godine, Ana je zatražila od muža da se iseli iz njihovog stana nakon što ga je optužila da ju je nasilno gurnuo. Rekla mu je da će podneti zabranu prilaska i on se preselio u hotel.

Ana nije znala da je Abulaban, kada je vratio 'ključ karticu' u stan, napravio kopije kako bi mogao da se vrati.

Tri dana kasnije, 21. oktobra, Abulaban se vratio u dom kada je Ana izašla. Tad je uništio sav nameštaj i instalirao špijunsku aplikaciju na ajpedu svoje ćerke da bi špijunirao Anu i snimio je.

Ana je raščistila nered i pozvala svog prijatelja Rejburna Kardenasa Barona (29) da dođe da pomogne u čišćenju, dok je njena ćerka bila u školi. Kada je Abulaban potajno prisluškivao, čuo je Anu i prijatelja kako se smeju i razgovaraju. Ubeđen da su u romantičnoj vezi, ljutito je odjurio nazad u stan - sa pištoljem.

Abulaban je viđen na sigurnosnim kamerama kako ulazi u lift i ide na 35. sprat do stana. Upao je i suočio se sa Anom i Rejburnom koji su bili na sofi. Abulaban je pogodio Rejburna tri puta iz blizine u vrat, lice i glavu, zatim je okrenuo pištolj na Anu i pucao joj u glavu. Kamere komšija snimile su pucnjevu.

Nakon ubistava, Abulaban je nazvao svoju majku i rekao joj šta je uradio, čak joj je poslao i fotografiju tela da to dokaže.

Pobegao je iz stana i otišao po ćerku iz škole.

Na suđenju Abulaban nije negirao da je ubio Anu i Rejburn, ali je rekao da je to bilo zbog psihoze izazvane drogom, zbog velikog unosa kokaina i da je to bilo ubistvo drugog stepena.

(Telegraf.rs/Mirror/Mondo)

Video: Stotinak mladih okupilo se na Kalemegdanu da oda počast tragično preminulom pevaču Liamu Pejnu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA