"Popio sam viski, skinuo se i...": Mladi glumac opisao snimanje vrućih scena sa duplo starijom Nikol Kidman

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Film "Babygirl" u kom glavne uloge imaju Nikol Kidman (57) i Haris Dikinson (28) još nije ni prikazan, a već je izazvao dosta pažnje zbog teme koju obrađuje,

Nakon što je glumica pričala o svojim iskustvima sa seta te priznala kako je u nekim trenucima tokom snimanja tražila pauzu zbog intenzivnih erotskih scena, rekavši da je bila "napaljena".

Sada se te priče dotakao i glavni glumac.

Otkrio je kako mu je bilo neprijatno da snima neplaniranu intimnu scenu u kojoj je morao da pleše go uz pesmu Džordža Majkla bez prethodne probe te je istakao da ga je bilo sramota, piše Daily Mail.

- Rediteljka Halina Reijn pustila je pesmu i rekla: "Samo pleši." Tako da sam zaplesao. Pre toga sam popio malo viskija. Ali bilo je neprijatno - govori, a Kidman opisuje kao srdačnu osobu.

- Ona stvara atmosferu na setu i čini da se svi osećaju prijatno, ranjivo i duhovito jer je izuzetno hrabra - rekao je.

Kasnije je dodao kako ekipa sa seta olakšava snimanje erotske scene. Puno su im pomogli savetima i ne prekidaju snimanje intimnih scena.

- Koordinator intimnosti pomaže u definisanju šta je prijatno i šta odgovara viziji filma, a sve se odvija vrlo pažljivo kako bi se stvorila autentična scena - rekao je za Variety.

Nedavno je Kidman priznala da su scene sa Harisonom Dikinsonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njenog supruga, ponekad bile previše zahtevne.

- Postojala je ogromna količina deljenja i poverenja, a zatim i frustracije. Bilo je kao: "Ne diraj me." U nekim trenucima tokom snimanja razmišljala sam da više ne želim da doživljama orgazme. Nemojte mi se približavati. Mrzim da radim. Ne znam da li želim da me više iko ikada dodirne. Dosta mi je. To je bilo prisutno sve vreme tako da je izgledalo skoro kao sagorevanje - rekla je za The Sun, prenosi NajŽena.

Inače, rediteljka je dobila inspiraciju iz filma "Niske strasti" Šeron Stoun i Majklom Daglasom, kao i priča o ženi koja "nikada nije iskusila seksualno zadovoljstvo" tokom 25 godina braka.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Radulović započela novi život, Mirče se iselio iz stana nakon razvoda: Otkrila šta je sa detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA