"Naš sin više nikada neće videti oca": Bivša devojka tragično preminulog pevača uputila oštru kritiku medijima

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša partnerka Liama Pejna, Šeril, prvi put se oglasila posle njegove smrti, kritikujući medijsko izveštavanje i rekavši da njihov sin mora da se "suoči sa realnošću da više nikada neće videti oca".

Pejn i pevačica grupe Girls Aloud bili su u vezi 2016. godine, a imaju sedmogodišnjeg sina po imenu Ber.

- Ono što me najviše muči je to što će jednog dana Ber imati pristup odvratnim vestima i medijskoj eksploataciji koje smo videli u poslednja dva dana - rekla je Čeril na Instagramu.

- Srce mi se i dalje slama što ne mogu da ga zaštitim od toga u budućnosti.

Ona opisuje njegovu smrt kao "događaj koji potresa zemlju" i kaže da pokušava da prevaziđe svoju tugu u "neopisivo bolnom trenutku".

- Želela bih da podsetim sve da smo izgubili ljudsko biće -  dodaje ona.

- Liam nije bio samo pop zvezda i slavna ličnost, on je bio sin, brat, ujak, drag prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu. Sin koji sada mora da se suoči sa realnošću da nikada više neće videti svog oca. Preklinjem vas da razmislite o tome čemu služe neke od ovih vesti, osim da nanose dodatnu štetu svima koji su ostali. Pre nego što ostavite komentare ili snimite video zapise, zapitajte se da li biste želeli da ih vaše dete ili porodica čitaju. Molim vas dajte Liamu ono malo dostojanstva što mu je ostalo nakon smrti da konačno počiva u miru - napisala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA