"Voleo bih da imam priliku da ti još jednom kažem da te volim": Luis se oprostio od Liama potresnim rečima

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevač Luis Tomlinson se oglasio na svom Instagram nalogu i oprostio od kolege iz benda "One direction" Liama Pejna.

On je prvi od ekipe iz benda koji se javno oprostio od tragično nastradalog pevača.

Liam Pejn Luis Tomlinson Liam Payne Louis Tomlinson Foto: Profimedia/PA Images/Ian West

- Mnogo sam potresen što ovo pišem, ali juče sam izgubio brata. Liam je bio neko na koga sam se ugledao svakodnevno, tako pozitivna, duhovita i ljubazna duša. Prvi put sam upoznao Liama kada je on imao 16, a ja 18, odmah sam bio zadivljen njegovim glasom, ali što je još važnije kako je vreme odmicalo, dobio sam priliku da vidim ljubaznog brata za kojim sam ceo život čeznuo. Liam je bio neverovatan tekstopisac sa odličnim osećajem za melodiju, često smo pričali o tome da se vratimo zajedno u studio da pokušamo da ponovo stvorimo hemiju pisanja koju smo izgradili u bendu. I da se zna, Liam je po mom mišljenju bio najvažniji deo One Directiona. Njegovo iskustvo iz mladosti, njegov savršeni zvuk, njegovo prisustvo na sceni, njegov dar za pisanje. Lista se nastavlja. Hvala ti što si nas oblikovao Liam.

Poruka za tebe

Liam ako slušaš, Osećam se izuzetno srećnim što sam te imao u svom životu, ali stvarno se borim sa idejom da se oprostim. Tako sam zahvalan što smo se još više zbližili jer je bend, pričanje telefonom satima, prisećanje na sve hiljade neverovatnih uspomena koje smo imali zajedno, luksuz za koji sam mislio da ću imati sa tobom za ceo život. Voleo bih da ponovo delim binu sa vama, ali nije bilo tako. Želim da znaš da ću, ako me Bear ikada zatreba, biti ujak koji mu je potreban u životu i pričati mu priče o tome kako je njegov tata bio neverovatan. Voleo bih da imam priliku da se oprostim i još jednom ti kažem koliko sam te voleo. Pejn, dečače moj, jedan od mojih najboljih prijatelja, moj brate, volim te druže. Lepo spavaj, poljubac - napisao je Luis.

Podsetimo, pevač je preminuo od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, koje su nastale usled pada sa balkona hotela na trećem spratu.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA