Objavljene užasne fotografije sobe u kojoj je boravio slavni pevač pre pada sa terase: Svaki kadar je potresan

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Policija Buenos Ajresa saopštila je da je pretražila hotelsku sobu Liama Pejna i pronašla alkohol, kao i lekove poput klonazepama.

Klonazepam je benzodiazepin koji se koristi za kontrolu epilepsije, nevoljnih grčeva mišića ili paničnih poremećaja.

Opisali su "potpuni nered" u prostoriji sa raznim polomljenim stvarima i razbacanim lekovima, što se može videti u galeriji ispod.

Na istom mestu kao i Pejnovo telo pronađeni su viski, upaljač i mobilni telefon.

Policija je takođe rekla da je uzela otiske prstiju i druge dokaze iz Pejnove sobe kako bi ih analizirala.

Oni su ranije rekli da su pozvani po prijavi "agresivnog čoveka koji bi mogao biti pod uticajem droge ili alkohola".

Pevač je preminuo od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, koje su nastale usled pada sa balkona hotela na trećem spratu.


Šef hitne službe Buenos Ajresa, Alberto Krešenti, izjavio je da je bivši član benda "One Direction" bio van nade za spašavanje kada su medicinske ekipe stigle na lice mesta.

- Naša uloga je bila da brzo krenemo tamo, pružimo medicinsku pomoć i pokušamo da ga reanimiramo, ali njegove povrede vodile su do momentalne smrti. Na osnovu onoga što je moj tim video, očigledno je došlo do frakture lobanje i izuzetno ozbiljnih povreda koje su dovele do njegove trenutne smrti - izjavio je Krešenti.

Službe hitne pomoći potvrdile su identitet pop zvezde (31) proverom pasoša, dok je šef Krešenti odbio da komentariše izveštaje da je pevač možda bio pijan ili drogiran. Takođe je naglasio da se još uvek čekaju nalazi obdukcije i pozvao sve koji žure sa presudom "da ne preteruju".

Osoblje hotela je policiji reklo da se Lijam prijavio sam u luksuzni hotel Casa Sur u modernom predgrađu argentinske prestonice, Palermo, 10. oktobra ove godine. Smatralo se da je u gradu da bi se sastao sa bivšim kolegom iz "One Direction" benda, Najlom Horanom, koji je nastupao u "Movie Star" areni.

(Telegraf.rs/Sky)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA