Ovo je poslednja objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslednji postovi Liama Pejna na društvenim mrežama pokazali su ga kako provodi vreme sa svojom devojkom, samo nekoliko minuta pre nego što je umro u 31. godini nakon što je pao sa balkona.

Pop zvezda je navodno pala sa trećeg sprata hotela u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu, navodi TMZ.

Nekoliko svedoka je izjavilo za TMZ da je Pejn pao iz svoje sobe u hotelu "CasaSur Palmero" nešto posle 17 časova u sredu uveče.

Kako navodi TMZ, on i Kesi su došli u Argentinu 30. septembra na odmor, a ona je otišla 14. oktobra, da bi Pejn ostao i čekirao se u hotelu.

Njegove poslednje objave na Snepčatu pokazale su ga kako srećno pozira sa svojom partnerkom Kejt Kasidi dok su gledali u ogledalo.

Dalje objave iz poslednjih trenutaka života zvezde pokazale su ga kako uživa u ručku u svojoj hotelskoj sobi, gde je otkrio da se par „budio u 13 časova svakog dana“ i odlučio da bude u kostimu Foresta Gampa za Noć veštica.

Još jedan tragični selfi je bio pod naslovom: "Divan dan u Argentini". Podelio je još jednu fotografiju sa Kejt uz natpis: "Kvalitetno vreme".

Pretpostavlja se da su hitne službe prisutne ispred hotela, gde je na mestu događaja podignut crveni šator. Istraga o smrti pevača je u toku.

Pevač je nedavno primećen na koncertu svog bivšeg kolege Nila Horana ranije ovog meseca.

Ranije je bio u vezi sa britanskom pop senzacijom Šeril Kol i par je dočekao svog sina Ber Greja 22. marta 2017.

(Telegraf.rs)

Video: Pojavio se snimak sa venčanja Isidore i Sergeja Trifunovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA