Večeras se u Njujorku dešava eksplozija ženstvenosti: Glavna faca je bivša srpska snajka, svet čeka da je vidi

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Večerašnja revija "Victoria's secret" pretenduje da bude najvrelija do sada.

Naime, brend je objavio listu modela koji će prošetati čuveno donje rublje uz spektakl na sceni, a mnogima su vilice pale na pod kada su videli ko sve učestvuje.

Najpre je tu Adriana Lima, koja se proslavila kao Viktorijin anđeo, a poslednjih godina je trpela prozivke javnosti na račun izgledavjer se ugojila u trudnoći, pa je sada sjajna prilika da zablista.

Ceo svet jedva čeka da vidi bivšu srpsku snajku, ali i Tajru Benks koja će šetati prvi put posle 19 godina.

Tajra je svoju karijeru je započela kao model sa 15 godina i bila je prva žena afro-američkog porekla koja se pojavila na naslovnicama prestižnih američkih časopisa "GQ" i "Sports Illustrated". Bavila se glumom, a mnogi je se sećaju iz serije Vila Smita "Princ sa Bel Era".

Bila je Viktorijin anđeo od 1997. do 2005. godine, a kasnije je imala svoj modni rijaliti "America's Next Top Model" koji je vodila i producirala, a koji je vinuo u zvezde.

Modnu pistu će zapaliti i Behati Prinslu, koju osim kao Vikorijinog anđela mnogi znaju i kao suprugu pevača grupe Marun 5 (Maroon 5), Adama Levina. On je nažalost dospeo u centar skandala kada je izvesna devojka objavila na TikToku njihovu prepisku i rekla da je muvao, kao i da je pitao za dozvolu da ćerku nazove po njoj. Kada je sve postalo javno, pevač se oglasio i demantovao aferu uz konstataciju da je ipak prešao granicu. Nisu se razveli, a imaju 2 ćerke - Dasti Rouz (8) i Džio Grejs (6), kao i sina od 20 meseci čije ime nisu objavili.

Ceo hepening ne bi mogao da prođe bez Ešli Grejem, jedne od prvih plus sajz modela, a ovo je spisak ostalih modela koji će podići temperaturu u Njujorku.

Alesandra Ambrosio, Irina Šajk, Kejt Mos, Điđi Hadid su samo neka od imena koja će se pojaviti noćas...

Podsetimo, revija kreće u jedan čas posle ponoći po našem vremenu, a prenos uživo možete pratiti na TikTok, Instagram i jutjub kanalu "Victoria's secret".

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA