Zbog nje su mnogi izlazili ranije sa posla: Obožavali smo da gledamo ovu glumicu, a evo kako sada izgleda

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumica Erika Buenfil je postigla veliku popularnost nakon svoje uloge u seriji "Marisol".

U nekada vrlo popularnoj seriji ova meksička glumica je igrala glavnu ulogu, devojku sa ožiljkom na licu.

Slatka plavuša sa kikama koja je tada osvojila srca svih danas je napunila 60 godina i mnogi je verovatno negde na ulici ne bi prepoznali.

Na pragu sedme decenije ona se dosta promenila, što je i očekivano, međutim crte lica su ostale iste tako da ne bi bilo potrebno mnogima puno vremena da odgonetnu ko je u pitanju.

Iako je na tv ekranu većini ostala urezana u sećanje kao lepa i stidljiva mlada žena, malo ko zna da se ova meksička glumica na početku svoje karijere suočavala sa životnim nedaćama.

Mnogi nisu znali da je život Beunofil bio i te kako težak nakon što je uplovila u glumačke vode, osamdesetih godina patila je o teškog oblika depresija i zavisnosti od alkohola, ali je uspela da se izleči i danas živi potpuno drugačiji život.

Pored serije "Marisol" koja je stekla veliku popularnost kod nas, Erika je glumila i u drugim telenovelama, među kojima i "Tres mujeres" (Tri žene) koja se kod nas prikazivala početkom 2000-te, a u međuvre, ona se pored glume oprobala i kao pevačica i voditeljka.

Ona je 2005. godine postala majka i dobila je sina Nikolasa de Hesusa, međutim o ocu deteta je izbegavala da priča uprkos pritisku medija na nju. Posle izvesnog vremena to je učinila otkrivši da je u pitanju sin bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedilja, o kojem , kako je rekla, ne zna apsolutno ništa.

Video: Neverovatna transformacija bivše Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA