Kruži snimak intimnih odnosa repera i poznatog muškarca iz Holivuda: "U strahu je, ovo je noćna mora"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Reper i muzički producent Šon Kombs, odnosno Pi Didi, a nekada znan i kao Paf uhapšen je posle temeljne istrage.

Nakon što je P. Didi uhapšen zbog optužbi za reketirenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju, mnoge poznate ličnosti su sa društvenih mreža obrisale sve tragove druženja s reperom, posebno fotografije i videa sa njegovih razuzdanih zabava.

Nakon Didijevog hapšenja, javnost je saznala da je reper i muzički producent snimao šta se događalo iza zatvorenih vrata njegovih zabava i da postoje brojni snimci seksualnih odnosa, a jedan takav snimak navodno neko pokušava da proda medijima.

Prema pisanju New York Posta, reč je o snimku seksa P. Didija i jednog poznatog muškarca s A liste slavnih, koji je sada u strahu kako bi video mogao da procuri u javnost.

- Ovo je izdaja i povreda žrtve koja izaziva brojne probleme. Vraća mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva pre mnogo godina, a sada se ponovo oseća kao žrtva. Ako ovaj snimak iscuri, pratiće ga ceo život. Biće na internetu zauvek. Ovo je noćna mora za njega - izjavila je osoba bliska ovom poznatom muškarcu.

Navodno se na snimku jasno vidi lice P. Didija i tog mlađeg poznatog muškarca tokom seksa.

- On ne može mnogo da učini u vezi s tim, ako postoji video snimljen bez njegovog znanja koji će možda biti objavljen javno - on je tu nemoćan. Sve što može u ovom trenutku je da se moli da do toga ne dođe - rekla je osoba bliska poznatom muškarcu sa videa.

New York Post ne želi da objaviti ime poznatog muškarca jer nije poznato da li je u ovoj situaciji on žrtva seksualnog zločina ili je bio punoletan u vreme kada je video nastao, a nije poznato ni da li je pristao na ovaj odnos, prenosi Večernji.

Službenik iz Ministarstva državne bezbednosti koji je učestvovao u raciji u Kombsovoj kući u Majamiju rekao je za The Post da postoji sumnja da je u toj vili bila soba u kojoj je reper snimao seksualne odnose i da postoje snimci na kojima se nalaze poznate ličnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Milena Radulović: U "Ožiljku" prvi put igram glavnu žensku ulogu u seriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. oktobar 2024 | 22:24

    Garant je Dzastin Biber ... ovaj Paf Dedi je degenerik i monstrum devijantna psiha , kriminalac najstrasniji - koliko je steta naneo i tom mladom momku i drugima sa raznim zlocinima ... gad .

  • Putin R.S

    5. oktobar 2024 | 22:16

    Usher ili Justin Bieber koji su bili maloletni. U jednom podkastu je Usher rekao da nikada svojoj deci ne bi dozvolio odlazak na njegove zabave, a ipricao je deo haosa koji se desava posle 02:00

  • Звездара

    5. oktobar 2024 | 22:13

    Lebron

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA