Bivši Didijev telohranitelj bez dlake na jeziku: "Pretvorili su ga u čudovište. Priča je veća od njega!"

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Bivši telohranitelj repera Šina Didija Kombsa, Džin Dil, otkrio je da je zvezda čuvala snimke političara koji su dolazili na njegove zloglasne zabave, te da je njegovo hapšenje povezano s navodnim korupcijskim skandalom koji hvata politiku Njujorka.

Dil, koji je štitio Didija 1990-ih, rekao je da bi reperova optužnica mogla razotkriti visoke zvaničnike i slavne osobe u Njujorku: "Ovo je sve veće od Didija...", kazao je telohranitelj o zvezdi koja bi, prema rečima tužioca, drogirala žene, pa ih terala na maratonske seksualne nastupe s muškim prostitutkama.

Bivši telohranitelj je takođe tvrdio da je i sam Didi bio žrtva drugih moćnih ljudi iz muzičke industrije i da su za njegove navodne zločine krivi oni koji su ga "obučavali i učili muzičkom poslu".

- Paf nije rođen kao čudovište, on je napravljen u čudovište. Od njega je napravljeno čudovište zbog onoga što mu se desilo i stvari koje je morao da uradi. Da budem iskren, radio je drugim ljudima ono što je njemu urađeno... To je naučeno ponašanje - rekao je Dil.

- U toj ludoj fazi su se mnogo drogirali i tukli žene, radili su stvari da bi on pomislio da može da se izvuče sa istim stvarima sa kojima su se oni izvlačili. Neću da kažem navodno jer sam to video - dodao je on.

Dil je takođe rekao da je hapšenje repera karma za mnoge stvari koje je uradio, uključujući optužbe koje su dovele do smrti repera Bigija Smolsa.

- Njegova karma je morala da ga sustigne... Bio je on sam kriv. Znao je da je pogrešio i znao je da je naučio nešto što nije u redu, znao je da ako nešto nije u redu treba da traži pomoć, ali nije izabrao taj put - zaključio je Dil.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Video: EKSKLUZIVNO Rasta, prvi put posle zatvora: Znao sam da postoji mogućnost da budem uhapšen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da da

    26. septembar 2024 | 08:23

    A ovaj nije kriv sto je znao,gledao ,mozda i ucestvovao a cutao. Sad je progovorio na slamku. Trump ce ih sve pokosoti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA