Snimak Šakirinog vrućeg plesa iz kluba se širi mrežama! Besno prekinula uvijanje: "Više nego odvratno"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Svetska muzička zvezda, Šakira, napravila je potpuni haos u jednom klubu i to kada je spontano izašla na scenu kako bi zaigrala uz svoj hit.

Naime, društvenim mrežama proširila se snimak Šakire iz jednog noćnog kluba u Majamiju, kada se popela na pozornicu u kratkoj haljini. Njen ples nije dugo trajao, jer je primetila jednu stvar.

Kada je izašla na scenu, svi su oduševljeni izvadili telefone i počeli da je snimaju, kada je Šakira u jednom trenutku primetila da je neko snima  previše prenisko.

Odnosno, neko je pokušao da je snimi ispod mini haljinice koju je nosila.

Iako je ona sve vreme spuštala haljinu i rukama pokazivala da joj se snima lice, bahati dečko iz publike je nastavio.

- Ne, ne - rekla je Šakira u videu koji se proširio na društvenim mrežama.

Nedugo nakon toga neraspoložena i besna je sišla s scene, a njeni fanovi besni su zbog incidenta te su pevačicu podržali na društvenim mrežama.

''Podrška Šakiri, to je bilo tako jadno'', ''Ovo je više nego odvratno. Šakira je potpuno u pravu što je otišla, niko ne treba da trpi takvo nepoštovanje'', ''Baš ružno'', samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kole

    16. septembar 2024 | 18:37

    uvek je bila seljanka i losa faca. Kad se Novak zezao sa njenom pesmom , ona odlepila , alo ego spusti loptu , nit si neka pevacica , nit ti ijedna pesma vredi mnogo ... Neko joj je utuvio u glavu da je broj 1 i tako se ponasa.. dalabu

  • Gaga

    17. septembar 2024 | 13:49

    Uredu, nema taj koji je snimao prava da bude "dziber". Imamo "drugu stranu medalje": kakvi su njeni nastupi? Kvlalitet muzike, glasovne mogucnosti? Da se nije pojavila sa vulgarnim plesom koji izaziva to sto izaziva da li bi je neko zapazio? Trazili ste gledajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA