Porodila se slavna reperka: U porodilište došao muž od kojeg se razvodi, ona se porađala full našminkana

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reperka Kardi Bi otkrila je na svom Instagram profilu da je 7. septembra rodila dete.

Ona je objavila nekoliko fotografija iz bolnice s novorođenom devojčicom čije ime još nije poznato. Ovo je njeno treće dete, a njenom suprugu, od kojeg je nedavno podnela zahtev za razvod, reperu Offsetu ovo je šesto dete.

Kardi je objavila niz fotografija iz porodlišta, na kojima se vidi kako uživa sa svoje dvoje dece i suprugom od kojeg se razvodi i svojim novorođenčetom.

Međutim, poslednja u nizu slika izazvala je veliku pažnju, s obzirom na to da je slika nastala izgleda pre porođaja, makar ako je suditi po njenoj faci, a na koji je ona otišla našminkana.

Podsetimo, Kardi Bi je pre nekoliko meseci samo dan pre nego što je objavila da je u drugom stanju, prvo objavila da se ona i njen muž Ofset rastaju.

Naime, ona je u četvrtak na Instagramu potvrdila da je trudna sa trećom bebom, nedugo nakon što su se pojavile vesti o njenom zahtevu za razvod od otuđenog muža Ofseta.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA