Šta radi Ronaldo Georgini kad misli da ga niko ne gleda? Fudbaler uhvatio i ne pušta, prave perverzije u vodi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez odmaraju u luksuznom odmaralištu Sen Trope u Francuskoj.

Oni su uživali na jahti, sunčali se, plivali, a paparaci su ih ufotkali u veoma zanimljivim izdanjima, pogotovo portugalskog fudbalera.

Kao bogataši koji imaju dovolno resursa da se zdravo hrane i vežbaju, Ronaldo i Georgina su pokazali svoja izvajana tela.

Naravno, na Ronaldu se video svaki izvajani mišić dok Georgina izgleda brutalno iako ne vežba kao njen dragi.

Nosila je običan, beli dvodelni kupaći kostim sa tanga krojem pa je njena bujna i obla pozadina došla do izražaja.

Ronaldo se nije libio pa je u jednom trenutku čvrsto zgrabio Georgininu pozadinu dok se penjala na jahtu posle uživanja u moru.

Ove paparaco fotke dolaze u trenutku kada su sve glasnije priče o njihovom venčanju, a čak se pominje i da je ovo njihov medeni mesec iako su na odmor krenuli sa decom.

Nedavno je Ronaldo na jednom Jutjub videu Georginu nazvao svojom "ženom", a činilo se da su oboje nosili burme, što je dodatno podstaklo priče o venčanju, iako zvanične potvrde od para još uvek nema

Podsetimo, oni su se upoznali 2016. u Guči prodavnici u Madridu gde je Georgina radila kao prodavačica. Imaju dvoje dece, uz još troje koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majki.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Bajage i instruktora na Ušću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA