Imala je 108 kg, "utapala" se u alkoholu: Pevačica smršala 50 kg, danas izgleda brutalno! Nećete je prepoznati

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Američka pevačica i glumica, Džesika Simpson, izgubila je oko 50 kilograma, a na novim fotografijama izgleda bolje nego ikada!

Džesika je "zapalila" Instagram fotografijama u uskoj, crnoj haljini sa rupicama i čizmama iznad kolena. Kombinacija je istakla njenu brutalnu liniju, a autfit je "začinila" komadima upečatljivog nakita.

Svakim danom Džesika izgleda sve mršavije, a mnogi komentarišu da ovako nije izgledala ni na početku karijere.

Izgleda da tu ne planira da stane, barem kako navode strani mediji. Iako je nakon rođenja trećeg deteta izgubila 50 kilograma, ona navodno želi još da oslabi, zbog čega su njeni bližnji zabrinuti.

Pevačica se ranije borila sa zavisnošću od alkohola i tableta, a poslednje četiri godine, kako je otkrila, prestala je da ih konzumira.

O svojim problemima pisala je i u memoarima "Open Book", gde je istakla da se posvetila zdravom životu. Potpuno je promenila ishranu i počela redovno da vežba.

Simpson je 2021. godine objavila fotografiju iz najtežeg životnog perioda, kada se borila sa zavisnošću. Tada je izgledala neprepoznatljivo. Istakla je da nije alkohol kriv, već ona sama.

- Morala sam da prestanem da pijem alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smeru i iskreno, bila sam premorena. Htela sam da se zauzmem sa zebe i da razbijem te cikluse u životu kako bih krenula napred, a da ne žalim zbog nekog svog izbora. Alkohol nije bio problem, ja sam bila problem. Nisam volela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem - napisala je pevačica.

Problemi sa kilogramima počeli su tokom trudnoće, kada je došla do 108 kg. Žalila se na bolove, otečenost, nesanicu, borila se anksioznošću...

Džesika Simpson je prošle godine na svet donela devojčicu, koju je dobila sa suprugom Erikom Džonsonom.

(Telegraf.rs)

Video: Holivudski glumac Džej Elis uhvaćen u srpskoj prestonici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA