Lekar koji uhapšen zbog smrti Metjua Perija izlazi na slobodu uz kauciju: Nastavlja da radi u bolnici

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nedavno je je pet osoba uhapšeno zbog smrti poznatog glumca Metjua Perija, a jedan od njih je lekar Salvador Plasencia (42).

On je optužen za distribuciju približno 20 bočica ketamina Periju nekoliko nedelja pre njegove smrti, piše Unilad.

Tužitelji tvrde da je Slavador namirivao ketaminom glumca i njegovog pomoćnika. Takođe, tvrde da je za to od njih uzeo 55 hiljada dolara između 20. septembra 2023. i 28. oktobra 2023. godine, dana kada je Peri preminuo.

Nakon izveštaja da će se Plasencia vratiti na posao, njegov advokat je potvrdio da lekar zapravo planira ponovno da nastavi svoj posao u klinici za hitnu pomoć. Advokat Stefan Sacks nije otkrio više detalja o tome kada će se Plasencia vratiti, tvri NBC News.

Izjasnio se nevinim po jednoj tački optužnice za zaveru za distribuciju ketamina, a kaucija mu je određena na 100 hiljada dolara.

Podsećamo, istraga je otkrila široku kriminalnu mrežu dobavljača ketamina koji su lek isporučivali Periju te da su iskoristili njegove probleme s zavisnošću. Osim spomenutog lekara, uhapšene su još četiri osobe.

(Telegraf.rs)

Video: Seka o detaljima saradnje sa Teom Tairović, pa pomenula dečka Karleuše: Ako je žena pronašla ljubav

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA