Džet set skandal decenije u Engleskoj: Poznati bokser i žena raskinuli, nacija plače zbog bebe

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Influenserka Moli-Mej Heg (25) objavila je da se rastala od verenika Tomija Fjurija (25) nakon pet godina zajedno.

Ona je podelila vest na svojoj Instagram priči sa svojih 7,9 miliona pratilaca, dodajući da će napraviti pauzu od društvenih mreža.

- Mnogo sam potresena što moram da objavim da je moja i Tomijeva veza došla do kraja - napisala je.

- Nikada u milion godina nisam pomislila da ću ovo morati da napišem. Posle pet godina zajedničkog života nisam ni pomišljala da će se naša priča završiti, pogotovo ne na ovaj način. Zauvek ću biti zahvalna za ono što mi je najvažnije sada i uvek, a to je moja prelepa ćerka. Bez nas ne bi bilo nje, ona će uvek biti moj prioritet. Želim da vam se zahvalim svima na ljubavi koju ste nam pokazali u poslednjih pet godina. Svi ste bili deo našeg putovanja i osećam da je u redu da ovo podelim sa svima vama - napisala je Moli-Mej uz konstataciju da će napraviti pauzu kada su društvene mreže u pitanju i da će se vratiti kada bude spremna.

Ovaj par se upoznao u rijalitiju Ostrvo ljubavi (Love Island) 2019. godine, verio 2023., a dočekao ćerku Bambi početkom prošle godine. Kao i u domaćim rijalitijima, javnost je imala priliku da isprati svaki njihov korak, poljubac i intimnosti. Na kraju te sezone ipak nisu pobedili, već su zauzeli drugo mesto, ali svakako su bili par koji je najviše profitirao, od pratilaca na društvenim mrežama pa sve do poslovnih prilika.

Tomi Fjuri, mlađi brat čuvenog boksera Tajsona se i sam bavi ovom plemenitom veštino, ali te 2019. godine je rešio da napravi pauzu i proba nešto novo.

On se takođe oglasio povodom raskida na društvenim mrežama.

- Slomljenog srce što mogu da kažem da smo Moli i ja odlučili da prekinemo vezu. Proteklih pet godina dovelo nas je do toga da imamo našu prelepu devojčicu, Bambi, i zauvek ću biti zahvalan Moli što me je učinila tatom. Bambi je naš prioritet. Poštujte našu privatnost i privatnost naših porodica, dok se krećemo kroz ovo teško vreme - napisao je Fjuri.

Raskid je Moli-Me dotukao, ali ona je ostala jaka zbog ćerkice, a prijatelji su izjavili da će biti "jaka samohrana majka koja će uspeti da pregura sve".

Samo 7 dana pre raskida, tačnije 7. avgusta, Moli-Me je objavila video na Jutjubu u kojem je rekla da se "muči" i pomenula "singl roditeljstvo" ćerkice Bambi.

U iskrenom videu objavljenom na društvenim mrežama, zvezda "Love Islanda-a" rekla je da je sama provela nedelje brinući se o njihovoj ćerki Bambi dok je njen verenik bio negde drugde.

Poslednjih nedelja prijatelji su otkrili da je par prošao kroz truckav period i da su vodili sve odvojenije živote, a da su se na društvenim mrežama videle te pukotine u njihovom uobičajeno čvrstom odnosu.

Ranije ove godine Moli-Mej je više puta viđena bez svog vereničkog prstena od 600.000 funti, dok je Tomi primećen kako se zabavlja sa ženama na putovanjima u inostranstvu.

U klipu, Moli-Mej je objasnila da je Tomi uglavnom bio odsutan iz njihove porodične kuće dok je snimao svoju audio-knjigu.

- Zapravo sam solo roditelj već dve nedelje, uglavnom zato što je Tomi bio tako zauzet. Kada je kod kuće, tako je neverovatan i pomaže. Ne mogu reći drugačije, on je tako neverovatan tata, ali ja sam ove nedelje radila sve sama, kao samohrana majka - i nastavila:

- U trenutku sam se malo mučila - bila je iskrena.

Tomijeva putovanja u inostranstvo u Abu Dabi, Saudijsku Arabiju i Mađarsku zbog posla i zadovoljstva dovela su do toga da je Moli-Mej bila ostavljena kuće i navodno se žalila da "ne zna kuda on ide".

Međutim, nije ga bilo teško uočiti, sa Tomijem, za kog se zna da voli alkohol, što je sušta suprotnost Moli Mej, viđen je kako se zabavlja sa svojim prijateljima, a ponekad i drugim ženama, na društvenim mrežama.

U oktobru 2023. primećen je kako se zabavlja sa devojkama i pevačem Krisom Braunom u Abu Dabiju, a bokser je primećen kako muva atraktivnu brinetu. Njegovo ponašanje je navodno ostavilo Moli-Mej "veoma povređenu i prestravljenu".

Inače, oni su se te 2023. verili i to na Ibici (jul), ali da tu nešto ne štima bilo je jasno kada je influenserka nekoliko nedelja pre veridbe pomenula da je starah da je on vara "jer je postao previše zaštitnički nastrojen prema svom mobilnom telefonu i da ga je krio".

U snimku objavljenom na njenom Jutjub kanalu, rekla je: 'Moj um je napravio salto, pomislila sam: 'Zašto se muči u vezi svog telefona i zašto krije s kim razgovara?' Moj um je otišao na najgoru opciju. Zurila sam kroz prozor kao da sam u tužnom filmu."

Međutim, prošlog meseca par je izgledao zaljubljeniji nego ikad jer je Tomi poklonio Moli-Mej slatki poklon za obeležavanje njihove prve godišnjice od veridbe na Ibici.

Influenserka je bila iznenađena kada je njen partner stigao kući sa velikim buketom crvenih ruža i ljiljana za nju, ali to nije bilo sve.

Da im sa vezom nešto nije u redu, videlo se i kada je ona odgovara na pitanja pratila da misli da će se venčanje desiti sledeće godine, a Tomi je nonšalantno rekao da ne žuri sa venčanjem ida takve stvari ne mogu da se planiraju.

Spekulacije o njihovoj vezi počele su nakon što Moli-Mej nije čestitala Tomiju srećan rođendan na društvenim mrežama, a pre toga se požalila na "seksualnu sušu" tokom jednog video snimka u kom je odgovarala na pitanja.

Takođe, njegov problem sa alkoholom i previše "divljanja" na žurkama širom sveta uz nabacivanje lepoticama nije baš pomoglo njihovoj vezi, a tokom drugog dela 2023. godine i ove, influenserka je viđana više puta u javnosti bez svog skupocenog vereničkog prstena.

Tomi je, iako je postao otac, često znao da ode na put i da se ne javi, a to je Moli-Mej veoma pogađalo, čak toliko da je u decembru prošle godine rekla da se oseća loše i da prolazi kroz težak period, a ono što je dodatno otežavalo je i to da ona i nije bila preveliki fan boksa - sporta kojim se bavi njen sada već bivši verenik.

Britanski mediji pominju moguću prevaru, ali to do sada niko nije zvanično potvrdio, ali svakako svima je mnogo krivo zbog male Bambi jer neće rasti uz oba roditelja već će odrasti u "razorenom domu".

(Telegraf.rs)

Video: Poštujem Karleušu i Topalka, a Đani": Uroš Živković o neuspelom nastupu pevača i proslavi sportista

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA