Diznijeva zvezda, glumica iz "Snežane" namerno provocira koleginicu! Izazvala buru zbog: "Slobodna Palestina"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rejčel Zegler, zvezda Diznijevog ostvarenja "Snežana", započela je u ponedeljak buru na društvenim mrežama antiizraelskim postom.

Glumica, koja je već polarizovala publiku svojim otvorenim liberalnim političkim mišljenjima i kritikama tradicionalnijih tema, pojačala je kontroverzu porukom "Slobodna Palestina" zalepljenom na kraju posta u kojem se zahvaljuje fanovima što su pogledali najnoviji trejler "Snežana".

- I uvek zapamtite, slobodna Palestina - podelila je glumica iz "Snežane" u ponedeljak.

Poruka je pratila njen prvobitni post, koji je glasio:

- Volim vas sve toliko! Hvala vam na ljubavi i za 120m pregleda na našoj prikolici za samo 24 sata! Kakav vihor. Ja sam u jeku proba za Romeo + Julija, tako da ću izaći odavde. Zbogom za sada.

Dizni je objavio svoj prvi zvanični tizer trejler za novu adaptaciju "Snežana" tokom vikenda.

Zeglerov post o "slobodnoj Palestini" izazvao je talas intenzivne reakcije, uključujući i ljude koji su je optužili za suptilni napad na njenu koleginicu Gadot.

Gadot je branila svoju domovinu od besa i kritika nakon masakra u Hamasu 7. oktobra u kojem je ubijeno oko 1.500 ljudi u zemlji. Prošle godine, glumica je predvodila holivudsku projekciju 47-minutnog video snimka zločina koje je Hamas počinio tokom iznenadnog napada na Izrael 7. oktobra.

Projekcija je izazvala nasilne proteste i kritikovana je kao "neosetljiva" prema Palestincima. Zeglerov propalestinski post dolazi u trenutku kada su antiizraelski agitatori pozvali na bojkot filma zbog Gadotove uloge.

Mišljenje saradnik Njuzvika, Džoela Peltina je da je Zeglerov post "iskopavanje" Gadot, pišući:

- Rejčel Zegler troluje svoju mnogo poznatiju i lepšu koleginicu iz Snežane, Gal Gadot. Dizni nastavlja da angažuje pogrešne glumce da predstavljaju svoj brend. Umesto da promovišu film, oni odlučuju da osramote sebe i studio.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA