Šok! Kardi Bi saopštila da je trudna dan nakon što je podnela papire za razvod od "otuđenog muža"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reperka Kardi Bi je trudna, a ova objava je šokirala sve jer je samo dan pre toga objavljeno da se ona i njen muž Ofset rastaju.

Naime, ona je u četvrtak na Instagramu potvrdila da je trudna sa trećom bebom, nedugo nakon što su se pojavile vesti o njenom zahtevu za razvod od otuđenog muža Ofseta.

Ona je spomenula razlaz u opisu fotografija koje je obajvila na svom profilu.

- Sa svakim završetkom dolazi novi početak! Tako sam zahvalna što sam podelila ovo sa tobom, donela si mi više ljubavi, više života i pre svega obnovila moju moć! Podsetila si me da mogu imati sve! Podsetila si me da nikada ne moram da biram između života, ljubavi i svoje strasti! Toliko te volim i jedva čekam da budeš svedok šta si mi sve pomogla da postignem i na šta si me naterala! Mnogo je lakše podnositi životne preokrete, okrete i testove, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto je vredno da to prođem - zaključila je.

U glamuroznoj objavi na društvenim mrežama, muzička zvezda je pokazala svoj trudnički stomak u crvenoj haljini i kaputu u istom stilu.

Kardi (31) je izazvala nagađanje o trudnoći u junu nakon što joj se stomak ocrtavao u crnom sakou sa zakopčanim dugmadima na sceni na dodeli nagrada "Inspiration Awards".

Dve nedelje pre toga, pokrila je stomak u ružičastom duksu dok je bila domaćin drugog događaja.

Ona i Ofset su dobili ćerku Kalčr (6) i sina Vejva (2) u julu 2018. i septembru 2021. godine.

Član Migosa (32) takođe je otac troje dece iz prethodnih romansa — Džordana (14), Kodija (9) i Kali (9).

Kardi je bila „blagoslov“ za svoje pastorke otkako se udala za Ofseta u septembru 2017. godine, a on je pričao o tome pet godina kasnije.

„[Ona] je otvorena i tretira ih kao da su njena deca“, rekao je on u intervjuu iz aprila 2022.

„To može biti problem, ali ne moram da prolazim kroz to, i to je prelepo.

Godinu dana nakon što su se reperi tajno venčali, Kardi je rekla da su „[prerasli] ljubav“ dok je najavljivala njihov raskid.

Do 2019, duo je ponovo bio zajedno - samo da bi dobitnica Gremija podnela zahtev za razvod u septembru sledeće godine.

Pomirili sledećeg meseca, ali su ponovo prekinuli 2023. nakon što su se međusobno optužili za varanje.

Kardi je rekla svojim pratiocima na društvenim mrežama u decembru 2023. da je bila sama „na minut“ i „želela da 2024. počne sveža i otvorena.

Ona je govorila o njihovim borbama za Rolling Stone u maju, poigravajući se statusom njihove veze u to vreme, uprkos tome što je bila na naslovnim stranama grlila muža, nazivajući Ofseta svojim „najboljim prijateljem“.

Nakon što su se nedavno pojavile nove glasine o prevari, Page Six je u sredu objavila vest da je Kardi podnela zahtev za razvod i zatražila potpuno starateljstvo nad Kalčrom (Kulture) i Vejvom.

(Telegraf.rs)

Video: Karli napravila lom u Budvi!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA