Pirs Morgan bez okolišanja pitao glumca da li je kanibal: Evo šta mu je odgovorio, voditelj ostao bez teksta

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pre nekoliko godina glumac Armi Hamer suočio se s optužbama za zlostavljanje i kanibalizam koje su mu uništile karijeru.

Sada je o tome govorio u novom intervjuu s Pirsom Morganom.

Glumac je dospeo na naslovne strane 2021. godine nakon poruka koje je navodno slao, a u kojima su detaljno i slikovito opisane njegove seksualne želje, među kojima je i kanibalski fetiš.

Pirs Morgan, Armi Hamer Foto: Prinskrin/X/Piers Morgan Uncensored

U jednoj poruci napisao je "ja sam 100 odsto kanibal". Osim toga, Armi je optužen i za silovanje i seksualno zlostavljanje više žena, što je on otpočetka oštro negirao i naposletku je oslobođen tih optužbi.

U intervjuu s Pirsom, koji još nije emitovan, voditelj je pitao Hamera je li ikada jeo ljudsko meso.

U tizeru za intervju Morgan pita glumca: "Jesi li ti kanibal?" na šta Hammer odgovara: "Znaš li šta moraš da uradiš da bi bio kanibal?"

Morgan zatim direktno pita Hamera je li ikada jeo ljudsko meso, a glumac kaže: "To nije pitanje na koje sam mislio da moram da odgovorim."

U jednoj poruci koju je Hamer navodno poslao bivšoj devojci pisalo je, između ostalog: "Ti živiš da bi me slušala i bila moj rob. Ja ću te posedovati. Hoćeš li biti moje vlasništvo dok ne umreš? Mogu li ti odrezati jedan nožni prst i držati ga kod sebe u džepu kako bih uvek imao deo tebe u svom posedu?"

Govoreći o tim porukama, Hamer je rekao: "To je bila vrlo intenzivna afera, vrlo seksualno nabijena. Različiti ljudi imaju različite seksualne fantazije. Ali ne mislim da je to išta drugačije od onoga kad neko pogleda bebu i kaže: O, moj Bože, pogledaj te slatke male debele noge, samo ih želim pojesti."

Što se tiče optužbi za zlostavljanje, glumac tvrdi da nikoga nije povredio. Ipak, priznaje da je vrhom noža urezao svoje inicijale u prepone svoje bivše devojke Pejdž Lorence tokom njihove četvoromesečne veze. Naglasio je da je nije "žigosao", kako je ona ranije tvrdila, te da nije bilo krvi.

"Bila je to više kao ogrebotina. To je poput parova koji tetoviraju vlastite inicijale", rekao je.

Nakon što je Morgan rekao da je šokiran Hamerovim priznanjem, glumac je odgovorio: "Da, mislim da nekima to verovatno zvuči jako čudno. Nekima to verovatno zvuči kao vrlo romantičnan gest."

Na kraju, govoreći o optužbama koje su mu uništile karijeru, ali i život, Armi se rasplakao pred kamerama.

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški proslavila godišnjicu veze sa kršnim momkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA