Oglasila se majka Šenon Doerti: Imala je jednu, vrlo važnu poruku za sve

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Majka Šenon Doerti, Roza Elizabet Doerti, oglasila se prvi put nakon tragične smrti njene ćerke.

Svim obožavaocima Šenon, kao i njenim prijateljima i kolegama Roza se zahvalila na podršci i ljubavi koju su pružali glumici u njenim najtežim borbama.

- Ona je moja prelepa devojka i moje srce. Naša porodica želi da se zahvali svima koji su pokazali ljubav i podršku našoj Šenon tokom njenog života. Zaista smo zahvalni - rekla je Roza Doerti.

Borba sa rakom Doerti je počela 2015. godine kada je prvi put saopštila svetu svoju dijagnozu. Godine 2017. objavila je da je u remisiji, ali je tri godine kasnije otkrila da se rak vratio i proširio na kosti i mozak.

Inače, Doerti je početkom ove godine počela da rasprodaje stvari jer je rak bio u terminalnoj fazi.

Ona je tada u svom podkastu "Hajdemo da budemo jasni" rekla da poklanja svoju imovinu, u pokušaju da olakša stvari svojoj majci Rozi Doerti, u slučaju da ona umre usred zdravstvene krize.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama - znam da će joj biti teško ako umrem pre nje - rekla je ona, pa dodala:

- Pošto će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari sa kojima se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja. Osećam se kao da odustajete od nečega što vam je bilo veoma posebno i važno.

- Ali, znate da je to ispravna stvar i da će vam to pružiti osećaj mira i smirenosti. Zato što pomažete ljudima koje ostavljate iza sebe da imaju čistiju i lakšu tranziciju - rekal je glumica.

Glumica rođena u Memfisu, u Tenesiju, koja je u podkastu vodila iskrene razgovore o svojoj smrtnosti, rekla je da zna da "ljudima u [njenom] životu nikada neće biti lako, ali da je možda to više to lakoći za sebe".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA