Aplauz za Kejt Midlton izmamio suze: Došla je u svoju ložu, usledile su ovacije jače od onih za pobednika

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kejt nije krila emocije

Kejt Midlton pojavila se na finalu Vimbldona prvi put u javnosti nakon što je otkrila da boluje od raka. U pratnji ćerke Šarlot (9) i sestre Pipe, Britanici su gromoglasnim aplauzom pozdravili i pružili ogromnu podršku budućoj kraljici Velike Britanije. Kejt nije krila emocije.

Aplauz je trajao, mnogi su ga doživeli i emotivnim, a osmeh koji su Kejt izmamili na licu potvrdio je koliko joj znači podrška njenog naroda.

Kako je Telegraf već pisao, Kejt se na finalu pojavila u prelepoj ljubičastoj haljini, a jedan detalj na njoj, koji je takođe imala njena sestra, zaintrigirao je sve.

Naime, Kejt i Pipa na svojoj odeći zakačile su kariranu mašnicu, a ona nije tu samo kao estetski momenat.

Ovaj suptilni dodatak je znak podrške All England Lawn Tennis and Croquet Club-u, mestu gde se održava godišnje Vimbldonsko prvenstvo. Princeza je pokrovitelj AELTC-a, koji svakodnevno upravlja prvenstvima i to je postala 2016. Klub je uveo zelenu i ljubičastu kao svoje zvanične boje 1909. godine.

Majka troje dece prvi put je nosila mašnu 2017. godine, prikačivši je na belu haljinu sa cvetnim dezenom iz Catherine Walker & Co.

Princeza je uslikana dok je dolazila do kraljevske lože i svi prisutni su bili oduševljeni kada se pojavila u prelepoj ljubičastoj haljini na kom je nosila crnu mašnu i oduševila je sve osmehom kojim pleni. Kada je dolazila na svoje mesto, od publike je dobila gromoglasni aplauz koji je mnogima naterao suze na oči.

Da podsetimo, u finalu će igrati Novak Đoković i Karlos Alkaraz. Kejt nije prisustvovala ženskom finalu, a predsednica Vimbldona Debi Dževans uručila je trofej Krejčikovoj u Kejtinoj ime.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA