Velika tuga: Umrla slavna Brenda iz "Beverli Hilsa"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 23

Glumica Šenon Doerti je preminula u 53. godini.

Ona se godinama borila sa rakom dojke, a sada je tu bitku nažalost izgubila.

Glumica je našoj publici ostala upamćena kao Brenda Volš iz serije "Beverli Hils" kao i Dru Pruit iz serije "Čari".

Šenon je rak dojke dijagnostikovan u martu 2015. godine, a tada je otkriveno da se proširio i na limfne čvorove. Nakon toga, primala je antiestrogensku terapiju da bi smanjila tumor, kako bi lečenje bilo moguće lumpektomijom.

Ipak, bila je u takvom stanju da to više nije bilo moguće, pa joj je 2016. godine urađena unilateralna mastektomija, a prilikom operacije je utvrđeno da su se ćelije raka raširile izvan limfnih čvorova.

2019. godine, bolest se opet vratila i to u četvrtom stadijumu, a u junu ove godine planetu je obišla tužna vest, da se rak proširio na kosti i mozak.

- Uvek govorim o činjenici da samo treba da izguramo još tri do pet godina, a onda će biti terapija T-stanicama ili će biti nešto drugo - rekla je u svom podkastu "Let’s Be Clear", pa dodala:

- Biće mnogo više opcija koje će dati još pet godina. Onda u tih pet godina postoji cela druga grupa opcija i na kraju će se naći lek.

Iako je njena borba duga i iscrpna, Šenon ne želi da odustane i inspiracija je brojnim ljudima koji se bore sa ovom dijagnozom.

Glumica je nedavno za "People" govorila o svojoj borbi.

- Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom, nisam završila s ljubavlju, nisam završila sa stvaranjem, nisam završila s, nadam se, menjanjem stvari nabolje. Jednostavno nisam završila.

Nažalost, Šenon nije dočekala kraj 2024. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Atenat na Donalda Trampa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA