Metju Mekonahi deformisanog lica, neprepoznatljiv zabrinuo obožavatelje: Otkrio uzrok svega

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čuveni glumac Metju Mekonahi podelio je na svom Instagramu fotografiju sa natečenim okom i zabrinuo svoje fanove.

Njegovo desno oko je natečeno i zatvoreno, pa mnogi nagađaju da se povredio na snimanju novog kriminalističkog trilera "The Rivals of Amziah King".

Iako je radnja još uvek tajna, snimke sa seta prikazuju Mekonahija u liku s nekoliko kutija meda. Zato postoje nagađanja da je snimanje novog filma povezano s nedavnim susretom s pčelom, prenosi The Mirror.

Međutim, kako je u opisu posta objasnio sam glumac izgleda da je njegovo otečeno oko posledica uboda pčele. Da li se nezgoda dogodila na samom snimanju novog filma ili van seta nije baš najjasnije, ali je očigledno da je vrlo burno reagovao na isti.

Pored fanova koji su odmah reagovali i pitali šta mu se dogodilo, na njegovom profilu su se oglasili i njegovi zabrinuti prijatelji bivšu britanski fudbaler Dejvid Bekam, i nekadašnji top model Sindi Kraford, ali i mnoge druge zvezde koje se s njim druže.

Mekonahi je bio jedna od najzgodnijih holivudskih dasa igrao je u brojnih hitovima kao što su "Vreme za ubijanje", "Sahara", "Vuk sa Volstrita"... Njegovom šarmu nisu odolele mnoge koleginice pa ni Penelope Kruz s kojom je bio u vezi skoro dve godine.

Ipak sreću je našao uz brazilsku lepoticu Kamilu Alvares s kojom ima troje dece, prenosi Republika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA