"Sve se vraća, sve se plaća": Pevač prozivao bivšu da smanji piće, a onda ga stigla najgora karma

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Britni Spirs (42) objavila je nove fotografije na svom Instagram profilu.

Međutim, ono što je svima upalo u oči je to da je njima malo "zakačila" bivšeg Džastina Timberlejka (43) koji je skoro uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Objavila je fotografiju voćnog koktela i dodala opis "Male su stvari koje me čine srećnom", a dodala je i fotografiju svojih prekrštenih nogu u bazenu.

Posle hapšenja pevača, njegov video iz 2007. godine postao je viralan. Naime, u njemu Timberlejk sa osvojenom BRIT nagradom upozorava Britni Spirs:

"Prestani da piješ. Znaš ko si. Tebi se obraćam. Prestani da piješ, postaćeš neuredna. Mediji će loše pisati o tebi.", rekao je tada pevač.

Pevačica je obrijala glavu samo dva dana nakon te dodele nagrada. Međutim, pevač je kasnije demantovao te navode i dodao kako se njegova izjava nije odnosila na Britni.

Njegov predstavnik tvrdio je kako je izjava bila upućena "uopšteno svima, nikome posebno", prenosi Daily Mail.

@breatheheavycom Well well well... Justin Timberlake had a message for Britney in 2007. #justintimberlake #britneyspears ♬ original sound - BreatheHeavy

Korisnici društvenih mreža nisu ostali ravnodušni na viralni video. "Žanješ šta si posejao", "Licemeri najbolje grde", "Karma je servirana", samo su neki od komentara na Iksu.

Neki su Džastinu poručili da ponovno posluša svoju pesmu "What Goes Around... Comes Around" (Sve se vraća, sve se plaća).

Britni i Džastin bili su u vezi od 1999. do 2002. godine.

Inače, Timberlejk trpi bes Britninih fanova poslednjih nekoliko godina, a naročito nakon objavljivanja njenih memoara 'The Woman In Me" iz 2023. godine.

U knjizi je bilo eksplozivnih otkrića o njihovoj romansi: otkrivajući da ju je nagovarao na abortus kad je zatrudnela i da je zbog njega izgledala kao "bludnica koja je slomila srce američkom zlatnom dečaku".

(Telegraf.rs)

Video: Poplavljena luksuzna kuća Gove Tržan i Raše Novakovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA