Kijanu Rivs stigao u Srbiju, čekaju ga pravi specijaliteti: "Obezbeđenje, sake, pivo i led"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Holivudski glumac Kijanu Rivs povodom "Arsenal festa", stigao je u Kragujevac kao bas gitarista benda "Dogstar".

Kijanu je imao i rajder-listu, koja je veoma skromna, što nije uobičajeno za zvezde njegovog kalibra.

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... - istakla je Maja Cvetković organizatorka festa za emisiju "Eksploziv" i dodala:

- Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca.

Sa druge strane Kragujevčani su se spremili za svetsku glumačku zvezdu. U jednom restoranu su otkrili i šta će Rivsu ponuditi za obrok ukoliko se bude odlučio da dođe kod njih u goste na tradicionalnu srpsku gozbu.

- Pre svega, naglasak će biti na šumadijskoj hrani. Ovde ne može ništa da prođe bez dobrog predjela, domaćeg hleba, sarmica... Šteta što ne dolazi na zimu, da ga dočekamo s pihtijama, kolenicama, vrućom rakijom, koja je naš šumadijski čaj. I naravno, bez praseta ovde ne može ništa da prođe. Pripremićemo mu obavezno i pitu, od toga mora da se počne. Prebranac, jagnjeća sarmica, sve ćemo to lepo da pripremimo - istakla je vlasnica jednog poznatog restorana u Šumadiji.

Koliko je zainteresovanost za Rivsov dolazak u Srbiju, govori i činjenica da je sveštenstvo Hrama Svetog Save izrazilo želju da glumac poseti naš najveći pravoslavni hram. Njemu su iz organizacije preneli ovu zanimljivu želju, ali još nije poznato da li će Kijanu imati vremena da ovu posetu sprovede u delo.

(Telegraf.rs)

Video: Možda je najsnažniji dasa u Holivudu ali kad ga ćerke uhvate pod svoje Rok postaje dama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    27. jun 2024 | 19:12

    Na kraj mu dajte prebranac pa da prdi !

  • Срб ин

    27. jun 2024 | 16:45

    Чуј глупост, шумадијску храну! Па земљаче то што ти рече једе се у целој Србији а и на балкану.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA