Policija došla do novih dokaza o smrti Metjua Perija? Slavnoj ženi navodno zaplenili mobilni i laptop

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres

Istraga o smrti slavnog Mejtua Perija nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna osoba morala policiji da preda svoj laptop i mobilni telefon, navodno.

Naime, 19. juna neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je policija u Los Anđelesu postigla "značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u maju", rekao je izvor za In Touch.

Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, no ona nije bila prisutna. Kad se vratila, nije odbijala saradnju.

- Policajci su navodno uzeli telefon i laptop - rekao je insajder, dodajući da je žena “sve predala”.

Izvor je spomenuo da su se žena i zvezda Prijatelja, koja je preminula u oktobru 2023., prethodno upoznali na odvikavanju, gde su započeli "neočekivano prijateljstvo".

S druge strane, žena tvrdi "da nema veze sa njegovom izenandnom smrću".

- Unajmila je advokata i imala je više sastanaka s policijom otkako su s nalogom za pretres stigli u njenu kuću. Ona je škrta na rečima o situaciji -rekao je insajder. Međutim, izvor je istakao da su istražitelji sigurno dobro pripremljeni, čim su je priveli i oduzeli joj lične stavri".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA