Uhapšen bivši partner Kajli Džener: Poznati reper izazvao veliki haos

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lisice su mu stavljene zbog buntovnog ponašanja, opijanja i upada na privatni posed

Reper Trevis Skot, bivši partner Kajli Džner, priveden je sinoć u Majamiju.

Reperu su stavljene lisice zbog buntovnog ponašanja, opijanja i upada na privatni posed, ali je ubrzo pušten iz pritvora nakon što je platio kauciju od 650 dolara, od čega je 500 dolara za optužbu za povredu poseda i 150 dolara za zloupotrebu alkohola.

"Dejli mejl", tvrdi da je 33-godišnji reper, čije je pravo ime Žak Bermon Vebster, jutros oko 4.35 držan u pritvorskom objektu.

Osim po rep muzici Trevis Skot poznat je u javnosti i kao bivši dečko Kajli Džener sa kojim ima dvoje dece - ćerku Stormi Vebster (5) i sina Era (1). Oni su raskinuli u januaru 2023, a ona je samo nekoliko meseci kasnije počela da se zabavlja sa glumcem Timotijem Šalameom. Inače i dok su bili zajedno Trevis je imao razne ljubomorne ispade, pa je ovo samo još jedan u nizu skandala u njegovom životu.

Svet dobro pamti da je pre dve godine na njegovom nastupu na muzičkom festivalu "Astroworld Music Festival" u Hjustonu došlo do stampeda stravičnih razmera u kojem je povređeno desetine posetilaca. Tokom koncerta Trevisa Skota na muzičkom festivalu je tokom stampeda poginulo najmanje osam osoba. Američki mediji tada su preneli da je povređeno nekoliko desetina ljudi, ali i otkrili detalje iz privatnog života Trevisa Skota, dečka najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA