Glumica koju obožavaju Srbi optužila bivšeg muža da je novac za njeno lečenje "trošio na ljubavnicu"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ima veliki problem

Glumica Šanen Doherti najpoznatija je po ulogama u serijama "Čari" i "Beverli Hils", kritikovala je bivšeg supruga Kurta Isvarienka u novom zahtevu za izdržavanje supružnika.

Naime, 53-godišnja glumica podnela je dokumentaciju u Los Anđelesu u petak, 14. juna, piše "US Magazine", a prema spomenutim dokumentima traži 15.343 dolara mesečne podrške, "retroaktivno do 1. juna 2024. godine", kao i da njen bivši suprug plati 9.100 dolara pravnih troškova.

- Zbog svojih zdravstvenih problema uglavnom nisam mogla raditi i nisam imala izgleda za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još pre braka - napisala je i istakla kako većina spomenutih prihoda dolazi od emitovanja serije Čari, koja je emitovana od 1998. do 2006. godine, no naglašava kako to neće dugo trajati.

- Nedavno sam saznala da se Čari više neće emitirati ni na jednoj većoj platformi za streaming nakon 30. juna 2024. Stoga, moji budući prihodi će se dramatično smanjiti - dodala je glumica koja od 2022. nema angažmana.

Glumica smatra da njen bivši suprug, za kojeg je bila udata od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove.

- Dok sam ja bila nesposobna da radim, gomilali su se medicinske troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara po toplicama, draguljarnicama, kupovao brendove poput Gučija i trošio novac na letove svoje "pomoćnice", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me uzdržavao - tvrdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA