Objavljena slika Džastina Timberlejka iz policije: Tvrdi da je popio 1 piće, ali izveštaji govore drugačije

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija ne prihvata mišljenje Džastina Timberlejka

Pevač Džastin Timberlejk je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju u luksuznom njujorškom Hamptonsu.

Fotografija koju je policija objavila će verovatno trajno oštetiti Džastinov "ugled" koji je imao do sada.

Pevač se navodno zabavljao na Long Ajlendu, te prema policijskom izveštaju, on tvrdi da je samo popio martini i da se vozio iza svojih prijatelja. Ali, policija ne prihvata mišljenje Džastina Timberlejka.

Prema izveštaju, on je prešao znak za zaustavljanje i izgledao je nefokusirano tokom provere:

- Oči su mu bile krvave, dah mu je jako mirisao na alkoholna pića i nije mogao da obrati pažnju.

Pop zvezda je odbio alkotest na licu mesta i zbog toga je priveden oko ponoći, 17. juna. Kako prenosi TMZ, Džastin Timberlejk je odveden sa lisicama na rukama. Pevač je sada ponovo na slobodi. Ali policijska fotografija, takozvani "mugšot", koju je njujorška policija objavila nakon njegovog hapšenja verovatno će zauvek "ostati tamna mrlja Timberlejka".

On je oženjen glumicom Džesikom Bil od 2012. godine. Par ima dvoje dece i voli da se predstavlja kao srećna porodica. Ponovljeni incident sa alkoholom svakako nije od pomoći u održavanju čiste slike.

Naslovi sigurno nisu od pomoći ni za karijeru Džastina Timberlejka. On je trenutno na svetskoj turneji. Njemu će se suditi 26. jula zbog navodne vožnje u pijanom stanju. Tog dana bi zapravo bio na sceni u Krakovu, u Poljskoj.

On još nije komentarisao incident u Hemptonsu.

Podsetimo, incident u Hamptonsu nije prvi koji povezuje megazvezdu sa prekomernim pijenjem. Prijatelji pevača javljaju američkim medijima da Džastin Timberlejk godinama ima problema sa alkoholom, prenosi RTL.de.

@totsntaters Justin Timberlake’s mugshot has been released by police. You can clearly see his eyes are blood shot and glossy. He was pulled over after blowing through a stop sign and swerving back and forth in the road. #justintimberlake #justintimberlakedwi #justintimberlakearrested ♬ Breaking News Background Music (Basic A)(1001538) - LEOPARD

(Telegraf.rs)

Video: Ceca stigla u Nemačku da bodri Orlove: "Zet mi je naravno omiljeni..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA