Multimilionerka je, a moli ljude za novac, Alisa razbesnela fanove: "Žena ima milione i prosi...?!

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mnoge pratioce je iznenadila ovim potezom

Holivudska glumica Alisa Milano koja se proslavila ulogom "Fibi", u seriji "Čari", nedavno je iznenadila svoje obožavalace putem Tvitera.

Jedna od omiljenih glumica iz devedesetih nema finansijske probleme, te na svoje ime ima milione dolara.

Međutim, kada je njen sin trebalo da ide na putovanje sa svojim bejzbol timom, ona je odlučila da zamoli za donacije fanove na platformi "GouFandMi", što, očekivano, nije naišlo na sjajnu reakciju.

Alisa je postavilaakciju za prikupljanje sredstava pod svojim zakonskim imenom Alisa Buljari i potom podelila link putem svog progila, na platformi X.

Budući da je Alisa udata za čuvenog holivudskog agenta Dejvida Buljarija, koji je bio kodirektor filmskog odeljenja u kompaniji "CAA", mnogi su bili iznenađeni time što glumica, ali i ostali roditelji dečaka, traže od drugih da im pomognu da pošalju dete na put.

"Da li se ona identifikuje kao siromašna?", "Neko drugi bi platio sam troškove sve dece", "Žena ima milione i prosi, radije bih bacio pare u smeće nego dao njoj", "Kako je nije sramota?", neki su od komentara na ovoj mreži, prenosi "Hindustan Tajms".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    27. januar 2024 | 16:04

    Ok. Ima milione. Ali u vašem tekstu piše da traži samo za svog sina. Tim u kom sin igra, traži pomoć. Ne izvrćite onako kako vama odgovara, ne bi li imali više pregleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA