Preminula slavna glumica

 
J. S.
J. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mia je rekla da je njena sestra preminula "neočekivano" i "u snu" u sredu, 10. januara

Glumica Tisa Farou preminula je u 72. godini, a tužne vesti potvrdila je njena sestra, takođe slavna glumcia Mia Faou (78). 

Tereza Magdalena Tisa Farou bila je američka glumica i model, najpoznatija po ulogama u filmovima " Winter Kills" i "Zombie Flesh Eaters". Ona se takođe pojavila u komediji Vudija Alena "Manhattan" iz 1979. godine, neposredni pre nego što je on započeo romantičnu vezu sa Miom.

Mia je rekla da je njena sestra preminula "neočekivano" i "u snu" u sredu, 10. januara.

- Ako postoji raj, nesumnjivo je moja lepa sestra Tisa otišla tamo. Ona je bila najbolja od nas - nikada nisam sreo velikodušniju osobu niti onu koja je davala više ljubavi. Volela je život i nikada se nije žalila. Nikada. Bila je medicinska sestra 27 godina, divna sestra Stefi, Prudens i meni, odana majka Džejsonu, koji je umro u Iraku, i Bridžit i baka malom unuku Kajloru - koji je bio svetlo njenog života. Umrla je iznenada juče ujutru, u snu. Ovo je težak period za sve nas koji joj se toliko duboko divimo i volimo je - napisala je proslavljena glumica.

Tisa je rođena 1951. u Los Anđelesu, šest godina posle Miee, a bila je najmlađa od sedmoro braće i sestara rođenih u ovoj holivudskoj porodici. Njihov otac bio je reditelj Džon Farou, koji je ko-scenarista Oskarom nagrađenog filma "Around The World In Eighty Days" iz 1956. godine, piše "Daily Mail".

Njihova majka bila je Morin O'Salivan, poznata kao Džejn u šest filmova o Tarzanu kog je tokom 30-ih i 40-ih godina prošlog veka tumačio glumac i atletičar Džoni Vajsmiler.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    13. januar 2024 | 00:24

    Mia Farou jeste poznata glumica,najviše poznata po Rozmarinoj bebi,brojnim ostvarenjima Vudi Alena itd. Tisa Farou,niti je slavna,niti poznata glumica...može samo biti poznata po tome što je Tiina sestra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA