Jelkama "preplavila" vilu: U domu Kim Kardašijan neobična novogodišnja dekoracija, mnoge je iznenadilo jedno

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Starleta je i ovog puta privukla mnogo pažnje dekoracijom svog doma za novogodišnje praznike

Kod porodice Kardašijan pripreme za Božić se shvataju veoma ozbiljno, te dekoracija njihovih vila svake godine privuče veliku pažnju.

Iako su mnogi mislili da je sve već viđeno, te ne postoji nešto što se tiče ove porodice da bi moglo mnoge da izenadi, Kim Kardašijan je pokazala da ima "keca u rukavu".

Kim je objavila kako je dekorisala svoj dom i malo je reći da je mnoge ostavila bez teksta. Najpoznatija starleta napravila je put kroz kuću od jelkica koje su bile prekrivene belim lažnim snegom.

Takođe, u dnevnom boravku se našla i "glavna" jelka, ali ovog puta ukrasi su izostali, te je ista bila ukrašena samo sijalicama, što je trend proteklih nekoliko godina.

Inače, sestre Kardašijan već godinama imaju poseban "fazon" kada je u pitanju dekoracija, pa su ove godine izostali šareni detalji, dok je njihova majka Kris Džener ipak odlučila da ide drugim putem, te je dekorisala sve u crveno beloj boji.

(Telegraf.rs)

Video: Dugo nije objavila nešto ovako eksplicitno: Krupni kadrovi kako Kardašijanka namešta mini kupaći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA