Pi Didi i Kesi postigli nagodbu! Reper se oglasio: "Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Dan nakon što je pevačica podnela tužbu protiv njega, bivši par došao do zajedničkog rešenja

Američki reper Pi Didi je postigao nagodbu sa bivšom partnerkom Kesi, samo dan nakon što je pevačica podnela tužbu protiv njega ga za silovanje, s*ksualni i fizički napad i još mnogo toga, piše Njujork Tajms, međutim detalji nagodbe nisu obelodanjeni.

Saopštenje o nagodbi objavio je advokat od Kesi, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju.

- Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole - rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala:

- Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci - navela je pevačica.

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

- Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav -  rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Podsetimo, tužba koju je Kesi podnela izazvala je vrtlog kontroverzi za Šon Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi u četvrtak 16.11.2023. godine.

Kesi optužuje Didija da je fizički zlostavljao tokom njihove veze, koja je okončana 2018. godine. Ona je navela da je Didi kontrolisao i zlostavljao ubrzo nakon što ga je upoznala 2005. kada je imala 19 godina. Tvrdila je da ju je tukao, prisiljavao da se drogira i naterao je da ima s*ks sa muškim prostitutkama dok je on snimao.

- Nakon godina u tišini i tami, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i da govorim u svoje ime i za dobrobit drugih žena koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u svojim vezama - rekla je Kesi.

U izjavi datoj Kompleksu, Didijev advokat Ben Brafman je negirao optužbe protiv svog klijenta.

- Gospodin Kombs oštro poriče ove uvredljive i nečuvene optužbe. U proteklih šest meseci, gospodin Kombs je bio podvrgnut upornom zahtevu gospođe Venture za 30 miliona dolara, pod pretnjom da će napisati knjigu o njihovoj vezi koja će naškoditi njegovom životu, što je nedvosmisleno odbijeno kao očigledna ucena. Uprkos povlačenju svoje prvobitne pretnje, gospođa Ventura je sada pribegla podnošenju tužbe prožete neutemeljenim i nečuvenim lažima, sa ciljem da naruši reputaciju gospodina Kombsa i traži dan isplate - rekao je advokat Brafman.

(Telegraf.rs)

Video: Holivudski glumac Džej Elis uhvaćen u srpskoj prestonici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA